ahojte ako by som mohol docielit aby som mal jamky v liciach?myslim take ako niektory ludia ked sa smeju tak maju tam taku jamku dalo by sa to neako docielit?ako ano poradte dakujem
Jamky v licach
aj moj maly zdedil jamku v brade po ocovi ale ma aj v licach asi zdedil po dedovi, nijaky sposob na to nieje ked to nemas tak to mat ani nebudes, dedicne to je, ja nemam, ale chcela by som mat je to velmi pekne ked sa usmeje.
JA MAM JAMKY V LíCACH AJ V BRADE, ALE žIADNY TRIK AKO ICH TAM DOSTAť NEMáM. :)
ja mam jamky v oboch lícach a mam to od narodenia.. a môjmu partnerovi sa to paci a aj mne.. a ma rad keď sa smejem.. :) ale neviem či to je aj u niekoho tak ze ak mi niekto povie jej ty más jamky tak sa nemozem potom prestat usmievat.. niekedy mi to uz vadi a neviem co s tym mam robit
najviac ma rozosmiala rada pichnut sa pravítkom :))))) niekedy mam pocit, ze tu je pubertálny chat
ze práve toto Vám chýba ku stastiu :))) ja by som nechcela, ale niekomu možno pristanu
To si ty s tím nijak nepomožeš mne sa to tiež až teraz spravilo samé ale neskutočne sa mi to pači :)
ja ich tiez mam :) odmalicka - po mamine :)
ja mam jamky v licach od dakych 14 rokov jew to pekne a sexi ,,ako ich docielit,,to neviem mne sa vyjamkali\" same ;) tak isto aj jamky na chrbte dole na krizoch mam len dake dva roky a tie su este krajsie
mozno nejakou plastickou operaciou-ale neviem ci ti to stoji za to