ahojte ako by som mohol docielit aby som mal jamky v liciach?myslim take ako niektory ludia ked sa smeju tak maju tam taku jamku dalo by sa to neako docielit?ako ano poradte dakujem
Jamky v licach
dazdovka a nacom? :-D nech sa aj ja zabavim
No davno som sa tak nepobavila :)))...
jankaaaaa mne jamky pridu take zlae na babe a na chalanoch sexy :-D ale hlavnavec, ze ja ich nemam a moj synator ano :-D
asi sa to neda nijako docielit, mozno ked priberies v tvari a budes baculka .. neviem. ja baculka niecom ale mam jamky v licach aj v brade :D
tp nedocielis, clovek sa s tym narodi, ma to dedicne, moj syncek ma jednu v licku a jednu v briadke, velmi sa mi to paci.
myslím, že s tým sa človek narodí, tiež jednu mám, keď sa usmejem :)
Ahojte:) ja mám jamky po mamine:) len je škoda, že mne sa to nepáči:/ no ako teraz čítam tie komentáre, niektorí ste mi dali najavo, že je to pekné a je radosť to mať:)
ja mám jamku len na pravom líci :D :)
Ja mám jamky na lícach už od narodenia a zatiaľ sa to každému páči :D Osobne si myslím že je to dosť sexi ked si to hned všimne každé dievča :D Aj ked dnes vám to už dokážu spraviť plastický chirurgovia za približne 500 až 800 eur , myslím si že neni nad tie prirodzené ktoré máme už od mala :D
jednoznacne cheek piercing zarucene budes mat jamky :))