zakodovat dokumenty

Príspevok v téme: zakodovat dokumenty
millli

Rada by som sa opytala, ako by som si mohla vo svojom pocitaci zakodovat pristup k niektorym obrazkom, videam a inym suborom? Ide o to, ze niekedy som v praci a prave vtedy je u nas navsteva aj s mojimi bratrancami alebo sesternicami a ti radi cumia aj tam, kde netreba. Ja nie som doma a neviem, ci nevideli aj to, co by nemali. Povedzme, ze by som si ich vsetky dala do jedneho suboru a nejako ten subor zakodovala, ze by som sa k nemu dostala len ja?
Da sa to? Viete niekto ako?
Druka otazka je, ako sa da vytvorit blog? Niekde, aby si to aj niekto precital?
A aby to bolo jasne, ze je to moje?
Dakujem.

[zruseny8]

no lenze to sa da vyhladat v pocitaci, myslim ked si vytvori nove konto. s tym nie je problem.
jedine ak si chces fakt nieco zaheslovat, musis mat winrar. das si to zbalit + nastavis heslo a je to vsetko ok. ma k tomu suboru pristup len clovek s heslom.
alebo dalsia moznost, vysyp cely kos a to co chces aby sa k nemu nedostali vyhod do kosa. a potom ked odidu alebo tak, mozes to vybrat odtial - ked sa ti nechce pouzit winrar. ja pouzivam tuto moznost na kratkodobe oschovanie ale je riziko ze ti mozu kos vysypat :)
takze radim winrar
s tym blogom - no mozes sa prihlasit uz na nejake existujuce servery a tym si vytvoris vlastny blog alebo si vytvoris sama nejaku stranku co je uz tazsie

majočkaaa

ovecka ale ja som myslela ze ked sa pusta pc ze tam by je naskocilo ze kde chce ist, myslim tie take ikonky.urobila by si vlastnu s heslom a ona by sa vzdy do toho prihlasovala...no neviem ci som to dobre napisala:-Dlebo toto konto keby si urobila, tak tam sa dostane len ona s heslom cize nik by jej do tych vsetkych veci nesiel...

0vecka

ono by to aslo aj tak ako majocka hovori ak mas windowws ale myslim ze tam by to gfungiovalo len pre niektore zlozky myslim ze my documnets ale niesom si isty ... dalsi sposom by bol spravit si konto na gmaili a uploadovat to tam..

0vecka

spakuj to winrarom a nastav si tam heslo nejake dlhsie by bolo vhodnejsie. mozno to ide aj tym windowsackym pakovacom

majočkaaa

no neviem ako zablokovat tieto veci, ale keby si si vytvorila tvoje vlastne konto, alebo neviem ako to odbornici nazyvaju:-D do toho by si sa prihlasovala iba ty a mala by si to pod heslom a vytvorila by si druhe konto bez hesla na ktre sa bude prihlasovat hocikto iny.