neviem, klame udajna milenka

Príspevok v téme: neviem, klame udajna milenka
sahara

Mam nasledujuci problem, ze neviem, comu verit. Dopocula som sa od nejakych ludi, ze frajer ma podvadza. Ta zena bez okolkov vsade tvrdi, ze spolu chodia a maju aj intimny pomer. Ked som na to opytala frajera, povedal, ze to nie je pravda. Vraj niektorym ludom robi radost a potesenie, ked mozu ublizovat inym a znicit vztah. Ona tvrdi inym, ze so mnou sa cochvila rozide a bude chodit a travit cas s nou. Ona je jeho, podla jeho slov, kamaratka, poznaju sa z vysky, ktoru skoncil pred necelym rokom. Hovori o nej, ze je velmi panovacna a urazliva a ked chodili na vysku, dokonca mu zakazovala a vycitla, ak flirtoval s inymi dievcatami alebo sa za nimi obzeral, hoci spolu nechodili. Asi jeden, skoro aj dva rocniky spolu nehovorili, az teraz znova nadviazali kontakty, zial. Bud sibe jej alebo mne alebo jemu. Ja uz neviem, comu mam verit. Vdaka.

07natuska

a koli comu ste sa stretli len vy dve? ako kamaratky? alebo ste si to chceli nejako medzi sebou vyjasnit?? bo to odla mna nemal ten vas rozhovor ziadny zmysel...prepac ze som taka priama
a aj to Ako si ju opisala ved
ved podla opisu vyzerala ako stetka takze si z nej hlavu nerob...
a ked ta to bavi tak si pozistuj o nej veci staci len nick na pokeci tam uvidis jej kontakty mozno nejakych byvalich s ktorymi sa mozes spojit a pokecat co je zac abo si zaloz nick na pokeci ty - samozrejme muzsky a napis jej dohodni si snou stretko a ked s tebou bude "flirtovat" tak vies uz oo com to je:))
mozno sa ti to bude zdat ubohe co som ti teraz napisala ale ked uz nevies co robit tak to vybav takto

sahara

My sme sa uz raz stretli, ale bez neho. On sa vtedy nemohol prist, musel ostat na poradu. Iba mi zavolal, nech tam idem aspon ja, inak sa asi urazi. Stretnutie sme mali vo fastfoode, ja som tam bola skor, ona prisla trochu neskor po mne. Ja som mala na sebe dzinsy a obycajne tricko, ale ona prisla strasne nastylovana. Prehnany make up, leginy, tricko, ktore skor vyzeralo ako neglize a cizmy na brutalne vysokych podpatkoch. Proste svietila v tom fastfoode medzi ostatnymi ludmi. Ostala sklamana a prakvapena, ze tam nie je aj on a ja z jej vyzoru. Rozhovor bol zvlastny, ona sa ma furt vypytovala sukromne veci, ze co robim vo volnom case, kde byvam, kolko mam rokov, ci ma bavi praca a moje odpovede boli skor ano, nie. Nemala som vobec chut sa s nou bavit a bola som rada, ze to netrvalo dlho a rozlucili sme sa. Pockat, ale raz, ked som mu pvedala, preco si to od nej necha, zatvaril, akoby sa jej bal. Bola to nejaka situacia a on povedal, ze sa k nej teraz nemoze ozvat, lebo je urazena a ma z nej strach.

jajka001_

no pochybujem ze by oni dve spolu niekam isli natuska :)
mne tiez pripada ako hystericka zenska, cudujem sa ze sa s nou on este bavi ale mozno mu nevadi ze je šiši :)nemoze za to co ona kade tade rozprava ani zakazat jej to nemoze...
inak taki ludia mozu byt aj nebezpecni mozno preto sa jej on boji zbavit, aby nerobila este viac zle

07natuska

vies co chod snim a snou niekam von trebars do kina ked je len jeho kamaratka ja chodim bezne s mojim pratelom a kamaratkami von a nikomu to nevadi ak to bude vadit jemu a bude sa zdrahat vies co to znamena....ale ak pojdete a ona bude robit jak zmyslovzbavena tak uz vies co je pravda:))

saharah

Na tvojom mieste by som si na neho dala pozor.Lebo ta kamaratka ani taka nemusi byt,co ked o nej hovori len preto tak,aby sa to neprevalilo medzi nimi,ale moze to byt aj pravda.
Pred nim uz nic nehovor,ale maj oci na stopkach.Nech sa ti dari

sahara

Raz, ked prerusili kontakty, chodili brigadovat a vtedy ona poziadala o preradie na ine dni, aby ho nemusela stretat. Druhykrat si ho vyskrtla z priatelov na azete. Naposledy som mu aj ja povedala to, co mi radite, aby s nou prerusil kontakt, ale nahneval sa a mrzuto mi povedal, nech sa do jeho kamosov a kamosiek nestaram, ze ani on sa nestara do mojich. Nakoniec bez mojej snahy trochu neskor prerusili kontakt, pre aku pricinu to bolo tentokrat, to neviem, az pred par tyzdnami ho opat nadviazali, dokedy, to neviem?

sahara

On je dobrak, ale skor introvert a ma malo kamaratov, dali by sa spocitat na prstoch ruky. Asi preto s nou velmi nechcel prerusit kontakt? Viem, ze s nou niekedy zasiel na kavu alebo na zmrzlinu, sam mi to povedal a ona to asi zobrala ako chodenie a vztah. Sprava sa normalne ako predtym, preto ma to dost zarazilo a sokovalo, hlavne, ked predtym odsudzoval tych, co podvadzaju a su neverni.

aknitka

no ja viem že ti to vŕta v hlave, ale podľa opisu to musí byť ženská súca na posedenie v psych. ambulancii. na druhej strane ak to nie je pravda musí to byť nepríjemné aj priateľovi. takže ja by som ho opatrne požiadala aby sa s ňou nestretával. veď načo mu je taká kamarátka, čo ubližuje.

sahara

Co mi on hovoril, uz viackrat prerusili kontakty, hlavne ona ich prerusila a potom mu slubovala, ze bude ina, cize opat obnovili kontakty. Hovori sa vsak, ze bez vetra sa ani listok nepohne, to narazam, na tie reci, hoci ziadne priame dokazy nie su. Nie je lichotive pocut od inych ludi, ze vraj nejaka zena vsade rozprava a vyklada tieto reci. Ked som to povedala mojej dobrej kamratke, bola v soku, hovorila vsak, ak budu priame dokazy, uz bude neskoro, ze zasiahnut treba skor.