3x do mesiaca MENZES

Príspevok v téme: 3x do mesiaca MENZES
3x ela

Beriam antikoncepcne tabletky. Skoncila som balicek a dostala som menzes ako obvykle, po 7dnoch som opat zacala brat dalsi balicek a asi 5dni na to som dostala 4dnovy silne krvacajuci menzes...Nevedela som ci mam dalej brat tabletky,alebo prestat.
Neprestala som ,brala som ich pocas krvacania. Po 4dnoch menzes prestal, stale beriem ten isty balicek a dnes som opat dostala menzes.
Cize behom mesiaca uz 3-krat.
Viem ze musim ist ku gynekologovi, ale neviete co to moze byt?

cherry

Jednoznačne nečakaj a choď na gindu. To nie je sranda. Prežila som to a viem o čom hovorím. Tak isto som čakala možno sa to zlepší ale bolo to horšie a keď som v kuse krvácala 14 dní tak som sa odhodlala a stačilo tak málo. Zmeniť antikoncepciu. Hoci som pred tým brala dlhodobo tú istu jedného dňa si môj organizmus povedal Tak dosť. Rada pre teba? Nečakaj a choď to prekonzultovať s doktorom. Však oni sú tam od toho - či nie?

poradkyna

Na uvod hned radsej zdoraznim, ze nie som ziadny odbornik, ale pokusim sa Ta trochu ukludnit.Pokial tu HAK beries prve 3 mesiace, tak si nejake velke starosti robit nemusis (pokial to nie je nejake velmi silne krvacanie, ktore by Ti mohlo sposobit anemiu).Mne sa raz take cosi stalo v case, ked som HAK este nebrala a o dva mesiace sa to opat upravilo same. Pricinu som s doktorom nekonzultovala, ale moze byt, ze som vtedy bola trochu psychicky nerovnana a aj hormony mi trochu poskakovali.Ludsky organizmus sa niekedy sprava velmi zahadne a "po svojom", takze vyckaj na nazor lekara a nerob si zatial zbytocne starosti.:-)