Z meškania mi začína šibať...Prosím pomôžte...

Príspevok v téme: Z meškania mi začína šibať...Prosím pomôžte...
Nika1990

Ahojte, mam 19 rokov a fakt že pravidelnú menštruáciu som dostala asi iba 7x za celý môj život...
VŠetko išlo v pohodke až do príjmacích skúšok kedy som prespala v Blave u kamoša...Po mature som bola v strese, potom príjimacky, málo som jedla...
Síce som to potom dostala, ale začala sa u mňa ako vždy panika, či som niečo nechytila a podobne....Avšak potom som to dostala 19. a o týždeň skôr...Aj som sa potešila, len potom nastalo 3týždňové obdobie dosť ťažkých túr po Vysokých Tatrách...Schudla som cca dva až tri kila..Čo by ste povedali že nie je veľa, ale momentáne mám 42 kg..Pri výške 161cm...Tento týždeň som to mala dostať, ale stále ešte nič...Začína mi z toho šibať...Predstavy že som tehotná a mám 19...A podobne.... Paradox je, že pohlavný styk som ešte nemala a ani priateľa nemám...Len mi pomôžte, že z čoho to môže byť...Naozaj už ani spať nemôžem....Prosím pomôžte....

Ra.r

Pred tyzdenom sa nam s priatelom stala trosku nehoda..nemali sme uplne roztrhnuty kondom ale boli tam na vrch take dve malinke dierky..nevem ako mohli vzniknut..no o to nejde..uz od vtedy cakam a starachujem sa ci nebudem tehotna a vcera som mala dostat kramy no nedostavili sa..ani dnes..nezvyknu mi meskat..vacisnou mi pridu skor..taky 25-26 den..strasne sa bojim..nemozu mi meskat od stresu?..

.....

Raz mi jedna moja kolegyňa povedala: život je jedno veľké hovno. Mysli v prvom rade na seba, nie na svoje okolie, netráp sa. A papkaj a hlavne sa nestresuj. Vyskúšaj aj čajík z medovky, má ukľudňujúce účinky. Držím ti palce. Viem, že zo stresu sa chudne. Ja som schudla 8 kg behom krátkej doby. Váha mi klesla na 47 kg. Až za 2 roky som dokázala pribrať naspäť. Preto pomaly, treba na to čas. Lekára zatiaľ nechaj tak...iba do teba napchajú chémiu, smajlík ma pravdu. Uvidíš, ono sa to upraví. Držím ti palce.

Nika1990

No u doktora som este nebola....Viem mala by som uz ist, ale branim sa tomu hlava nehlava...Ten cajik vyskusam...

Ide o to ze vzdy som mala taku nizku vahu..A pravdu povediac Vsetko sa zacalo kazit zhurba dva roky dozadu...Dost vazne rodinne problemy, nejedenie,skola,stresy a dalo sa to dokopy az som skoncila s vahou 39 kg...
Ale davam sa dokopy....Pravidelne cvicim, jem zdravo, vela sa hybem, len vaha niekedy prilis klesne a uz to ide...
Viem, ze ked som este panna tak som nemohla otehotniet, ale povedzte to mojej predstavivosti....Hadam sa to nejako upravi.... Jednou vetou, kebyze hlupost kvitne tak som samy kvet:) ale vdaka baby, vazim si vase prispevky ci su kriticke alebo nie :)

[zruseny8]

na gynde by s tym moc nic neporiesili, iba by jej dali HAK, co neviem ci chce..
skus snad alchemilku - caj z alchemilky zltozelenej, zevraj je horky ale pomaha na nepravidelnu menstruaciu

.....

A keď máš taký nepravidelný cyklus už si bola niekedy na gynde? Možno by sa mal na to pozrieť odborník. Ale ten by ti poradil asi to čo smailík, si naozaj veľmi chudučká, je to z toho. Mala by si mať aspoň 50 kg. Nestresuj sa, to ti tiež nepomôže, nemysli na hlúposti a skú pred tým radšej porozmýšľať....môže to byť pravda, nemôže.... Logicky ti stoho dostaneš, že keď si nemala sex, nie si tehotná.

brieta

hehehehe no to som s napatim citala ze o com to bude a predstava ze si tehotna ale pohlavny styk si este nemala je dost smiesna,prepac.Len mi to prislo take vesele nechcem ta urazit.

[zruseny8]

pozri sa jednym z hlavnych dovodov preco ti meska je tvoja vaha. 42kg? ved to je strasne malo. keby si pribrala, urcite by si taketo problemy nemala. ja sa cudujem, ze ti vobec prichadza. akoze nemysli si ze do teba utocim, bozechran. ale mala by si trosicku pribrat. aspon nejakych 5kg. nie je zdrave byt takato chuda. pozri teraz su to problemy s menstruaciou neskor to bude nieco ine. a stale nieco dokym si v hlavicke neuvedomis, ze to takto dalej nemoze ist. urcite si pekna baba.
kedze si sex este nemala, tehotna byt nemozes. toto vsetko prameni len z tvojej mysle, vsugerujes ssi veci ktore prinajmensom ani pravdou byt nemozu. nechces si pokecat o tom s niekym? napr. psycholog?
takze keby som to mohla zhrnut. meskanie menstruacie zavisi od viacerych faktorov. v tvojom pripade je cislo 1 vaha. inak su aj mnohe dalsie napr. stresy, zmena prostredia, prechladnutia..atd. nie vzdy meskanie znamena nejaku chorobu. cize sa tym netrap. aj mne hocikedy meskava, ale co uz. ked nemam dovod stresovat, tak mi je to jedno.. skus nad tym porozmyslat.
keby si mala este nejake otazky, rada ti odpoviem.

luulu

ahoj...ty mas predstavy ze si tehotna ked si nemala pohlavny styk??...no a to ze si to nedostala moze byt z hocicoho ja tiez neviem z coho mi to meskava nemam ziadne problemy a niekedy mi to meska aj 17 dni takze tak...