ahoj, nechcela som to pisat do fora - deti,babetko,porodnice, nyslim ze sa to viac hodi sem.
mam 17 v sep. 18, chodim na strednu, a myslim ze keby som otehotnela, babetko by som si nechala, na 100%!
pred rokom som potratila. (samovolne) moj vtedajsi priatel ma velmi podporil, ale rozisli sme sa. velmi mi to citovo ulbizilo, doktor povedal ze budem moct mat este deti.
ale problem je v mojich rodicoch, oni mi stale hovoria ze tym by som si prepacte ten vyraz, posrala cely zivot, ze na take veci mam velmi vela casu, ked osm potratila, povedala som im to - oni tomu nechapali pretoze si mysleli ze som panna, ked som im povedala ze panna niesom od 15 tak skoro skolabovali!!! stale mi hovoria ze ked otehotniem tak ze ani domou nemam chodit, a aj ked tak sa zbalit a vypadnut. oni na mna len za to kricia ze si mam najprv urobit skolu, ist na vyosku, najst si pracu, manzela, usadit sa - a az potom mysliet na dieta.
ak by som s mojim terajsim priatelom otehotnela, malinke by som si nechala, tak prosim poradte co s tymi mojimi rodicmy ?