40 tt a bábo stále nieje v panve

Príspevok v téme: 40 tt a bábo stále nieje v panve
nellya

Ahojte,prosim Vás,stalo sa niektorej,že aj v 40 tt. ste nemali babo padnuté dolu v panve,teda už pripravené na pôrod?Termin mam už v utorok,a doktor mi povedal,že ak mi dovtedy nepadne do panvy,kde malo byť už pár týždňov,tak pojdem na cisarsky a to nechcem,ale asi si nenavyberám.Otočené je dobre,len je stále vysoko.Dik za rady.

nellya

hejka,termín mám vypočítaný dobre podla doktora,len že sa maternica nechce akoby uvolniť a pusťit bábo dolu.Ja bývam na 3.poschodí,takže chodím po schodoch nonstop dennodenne,lebo výťah tu nemáme, chodím s ťažkými nákupmi,riadim,stále niečo robím a malá sa nie a nie pohnúť.No neviem,uvidím,čo mi povie Dr.v utorok.Dúfam,že všetko dobre dopadne.

hejka

Pravdepodobne mas zle vypocitany termin. Skus sa prejst po schodoch. Porozpravaj sa s babatkom, ako sa na neho tesite. Masiruj si prsty na nohach a clenky. Nachadza sa tam bod pre prirodzeny porod. Trad.Cinska Medicina.

yasmina

ahoj,
nemas sa coho obavaj ja som mala dvojicky,isla som na cisarsky a vsetko ok. Dokonca to bolo pri vedomi,ja by som normalne ani nechcela rodit. Drzim ti palce a nemas sa coho obavat :-)