vzťah a facky

Príspevok v téme: vzťah a facky
majka258

ahojte, mam taky problem, mam priatela s ktorym sme spolu už 2 a pol roka. Chcem sa však spytať, raz som mu dala facku a on mi ju vratil, a nie iba jednu. Ked sa hadame a ja mu niečo vytknem znova reaguje nasilim. Je to normalne, som ja navine že som mu dala facku, majú sa tak chlapi spravať. Bo vždy som si myslela že chlap ženu nikdy neudrie. Ale neviem, vždy si myslim, že to prave ja som navine prečo to spravil.. čo si myslite?...

ellie

majka.. sulasim s ostatnymi.. ak nechces, nerozid sa s nim hned, porozpravaj sa s nim a daj mu ultimatum - ak ta este raz udrie skoncili ste.. mysli na to aky zivot by ta pri nom cakal - nemas ziadnu istotu, ze by ta nezbil, rovnako ako vase pripadne dieta..

Rady

Veru majka258, ukonči tento vzťah. Nečakaj, že ho to časom prejde. Vôbec nie, môže to byť už len horšie.
Takže je to na Tebe, ako sa rozhodneš...

qqq

Tu nejde o to,že ona ho mlati tiež. Tiež si myslim, že nikto z partnerov by nemal zdvihnuť na toho druheho ruku a keď sa to už stane pri nejakom nerv.zachvate, tak druhy partner mu to može primerane vratiť - či je to už muž al.žena. Ale ona ho udrela raz a on ju teraz fackuje pri každej hadke.
Je to ťažke ak si doteraz bola ticho a on si na to zvykol, ale musiš tomu urobiť razny koniec.Teraz su to facky o chvilu ti može dať pasťou.

heaven

A ona ho bit moze? Ja tiez partnerke chytim ruky ked je v tranze (uplne som ju ignoroval ked mala chut debatovat o 1 v noci) a co:-) Udriet som ju sice neudrel, ale roku vykrutil poriadne, co sa mam nechat otlkat???

petter

jednoznacne sa treba porozpravat a naznacit mu, ze dalsi prejav nasilia uz tolerovat nebudes...lebo normalne to nie je a chlapi sa tak spravat nemaju...a ak to nezastavis uz v zarodku moze sa s teba stat o niekolko rokov ustrachana ludska troska, ktora moze pri kazdej hadke "schytat" a co je najhorsie este budes aj sama seba presviedcat, ze na vine si ty alebo dokonca ze tym, ze ta "sem-tam" udrie ti vlastne dava najavo ako mu na tebe zalezi a je to od neho isty prejav lasky...ano, poznam priklady kde to zaslo az takto daleko...takze to zastav kym este mozes

Bruno333

Pozri sa mali by ste to rozhodne riešiť, lebo keď to urobil po 2 rokoch, tak čo bude v manželstve, ktoré je na celý život? Musíte to riešiť, baviť sa o tom, aby si si aj ty bola istá, že on vie čo robí zle a aby to aj on tak chápal. Ak sa to zopakuje mala by si to riešiť radikálne a vzťah ukončiť, nekončieva sa to dobre u ľudí, ktorí takto riešia problémy a v budúcnosti to možno nebudeš len Ty, ale aj Tvoje deti.

radana

Od takeho chlapa ruky prec.Urcite by som mu to netolerovala.Je pravda,ze ani ty si nemala riesit hned na zaciatku problem nasilim,ale to nie je dovod na to,aby si z teba priatel urobil fackovacieho panaka.Na mna keby partner dvihol prvy raz ruku,tak to by bolo aj naposledy.takto sa problemy medzi dvoma civilizovanymi ludmi neriesia.Tot moja rada.