baby uzivali ste niektorea tieto lieky na mocove cesty? ja ich teraz beriem to 90 dnove balenie ale len preventivne, uz asi 4 mesiace som nemala zapal.a berem ich cca 3 tyzden ale z toho 2 tyzdne mi uz meska menstruacia, je to z tychto liekov normalne stalo sa to aj vam, tehotna by som hadam nemala byt s priatelom mame len chraneny styk. robila som si uz aj test tehotensky ale vysiel negativny, ale ci zase vysledok nemohli ovplyvnit tie lieky.dakujem za akykolvek prispevok
UROVAXOM- uzivala ich niektora z vas?
nie nie asi si to zle pochopila, 4 mesiace som nemala ziadny mocovy zapal, ale urovaxom berem asi treti tyzden, teraz som ho vyradila asi od utorka, a dnes mi asi prisli moje dni,teda dufam lebo je to take zvlastne take ruzovkaste.
a dnes mi prisli presne po dvoch tyzdnoch.dufam ze to bude v poriadku.myslite ze môzem v klude zase zacat uzivat lieky, vysadene boli na tie 4 dni asi.urinal brusnicovy som brala tiez preventivne ale este predtym.a dakujem za prispevky
urovaxon sa ma brat 3 mesiace
kazde lieky su zasah do organizmu. cize aj uzivanie tohto lieku sposobi v tele nejake tie ine reakcie. prakticky by to mohlo byt aj z toho.
a vysledok testu by nemali ovplyvnit tieto lieky, ale ak si ich vysadila a bojis sa, urob si test este raz - najlepsie ranny moc. alebo zajdi ku gynekologovi.
na preventivne zapaly mocovych ciest je dobry aj urinal. je to na prirodnej baze, vytazok brusnic..ty 4mesiace preventivne beries urovaxom? nie je to trochu dlho?
Ja som ich tiež brala, predpísala mi ich dokonca gynekologička. Problém môže byť hocikde......môže to byť aj niečo iné aj reakcia na lieky. Raz sa pamätám cyklus sa mi z jedných liekov posunul presne o toľko dní koľko som užívala antibiotiká. Tiež som bola vystrašená.Počkaj aj 2 týždne a potom chlď k lekárovi.
tak teraz som naozaj vystrasena, pretoze som si myslela ze menstruacia mi meska z toho dôvodu ze uzivam lieky.ale test mi vysiel negativny.teraz som ich vysadila na tyzden, neviem ci som mohla ale cakam ci sa mi menstruacia nedostavi a potom si urobim druhy test a asi uz pôjdem za gynekologom
Ja som ich tiez brala a velmi dobre ucinkovali, aj preventivne. Vtedy som brala antiku, takze menstruaciu som mavala na minutu presne. Podla mna to z toho nemoze byt, musis sa opytat lekara.