Hriešne myšlienky

Príspevok v téme: Hriešne myšlienky
Vandaaa

Zdravim všetkych. Zaujimalo by ma hlavne ženy, či vás niekedy napadaju hlupe myšlienky ked vidite pekneho chlapa. Akože mna konkretne vždy len napadne, že ano fešny si ale nepredstavujem si nič viac. Mám priatela už pár rokov a nikdy som ho nepodviedla, no v poslednej dobe mam stale vyčitky, že som niekedy mala hriešne myšlienky. Nehovorim o tom, že tu snivam o nejakom druhom chlapovi,to nie, svojho priatela milujem a nechcem o neho prist, je to to najlepšie čo mám. len proste ma niekedy prepadlo také pokušenie a cítim sa fakt hrozne, ako keby som podviedla. Pritom na druhej strane si hovorim, že ved su to len myšlienky a viem že by som to neurobila.

ShaulaThalit

Nic si z toho nerobte baby, pretoze si ani nechcite predstavit, na co mysli vas priatel... chlapi su taki, netreba sa tym prilis zaoberat. Myslite na koho chcete, ale ROZUM, to je na prvom mieste. A LASKA

Vandaaa

Mňa trápi hlavne to, že som kedysi len pomyslela na to podviesť priateľa. Bolo tu jedno pokušenie ale som sa spamätala, že nemožem, že ho lubim. Stále si hovorím, že veď nič sa nestalo, ešte som mu to vtedy aj povedala, že vieš tam ma obletoval jeden chlapík,no odišla som. Ale aj tak ma to štve a trápi, že som si vobec na to pomyslela. Že on určite na nič také nemyslí a že si to nezaslúži. A že ho strašne ľubim.

honey4

ja bohuzial, som ina. ja hned myslim na bozkavanie, sex s tym urcitym chlapom, s kt.sa stretnem.dokonca som na to myslela pri mojom sefovi!! :o(
neviem to nijako ovplyvnit ono to pride same. aj ked nechcem a velmi sa za to hanbim.

ShaulaThalit

Viete, muzi reaguju na vizualnu krasu, ked vidia napr. nahu zenu, vzrusia sa... a staci im len to... avsak zena sa vzrusi len citenim, to co citi je pre nu velmi silne... a v tom je ten "rozdiel"... ale toto je len jednoducho a teoreticky povedane.

usiko

ALZBEE MA PRADVU...AJ CHLAPI MAJU HRIESNE MYSLIENKY A VER TOMU, ZE TIE ICH MYSLIENKY SIAHALJU DALEJ NEZ TIE NASE...

JASNE, OBCAS VIDIM MUZA, KTORY JE PRITAZLIVY /NIE KRASNY, LEBO KRASNI MUZI SU PRE MNA DOST ODPUDIVI/, POZRIEM SA, ALE VELMI MALOKEDY MYSLIM NA SEX S NIM.....SKORO NIKDY, LEBO SOM STATSNA S PRIATELOM...ALE NIEKDY SA STANE......NO CO UZ....

alzbee

Ver tomu, ze on tiez nie je svaty a ma hriesne myslienky:)) plno ludi ich ma...a kym su to len myslienky, tak v tom problem nevidim...