Prosím...robím jedno viedo a chcela by som priložiť pesničku od Tiny Turner: Simply the best. Neviete aspoň v skratke preložiť o čom spieva? Lebo neviem po anglicky.... Alebo ak viete o nejakej peknej pesničke, k videu ktoré bude o jednom človeku, ktorí je šikovný a urobil pre mesto jednu ohromnú vec a toto má byť pre neho poďakovanie....také nie veľmi smutné...
Simply the best - prosím
jeeej no to som velmi rada:) ale nedakuj tolko ved som len poradila piesen nic ine;) a som rada ze sa paci...a da sa to aj niekde pozriet ako to v konecnom dosledku vypada? ak je to neaka sukromna vec, tak samozrejme ze nie,.. to ja len zo zvedavosti..:)tak sa maj krasne pa
terri ďakujem veľmi. Som to spravila. Je to nádherné. Má to obrovský úspech. čitatelia len chvália. A bola som pri dotyčnom, keď to prvý krát videl a skoro plakal. Ďakujem.....a všetci spolu so mnou...
nie hentu nestahuj, stiahni radsej tuto beemp3.com
ja som tu predtym tiez stiahla a ked som ju pocuvala tak som zistila ze je to neaka blba nahravka, pretoze pomedzi piesen sa ozyva daky hlas :)) neviem co to je tak stiahni radsej tuto ta je original super:)
beemp3.com
tak tuto ja stahujem najcastejsie pesnicky...je to zadarmo a najdes tu vsetko mozne aj nemozne:)
takze klikni na link, hned vppravo hore opis text z obrazka, ked ho opises sa ti objavi vlastne ta pesnicka na stiahnutie a uz len kliknes na ten nazov s pravym tlacitkom a das "ulozit ako..." alebo "save as..." a pekne sa ti to ulozi kam chces:) vlastne ten postup mozno poznas, tak ja len tak keby nahodou nie tak som ho napisala:)
hadam sa ti to podari a potom ak by som mohla tak by som veeelmi rada videla potom ten "vysledok" s fotkami na tej vasej stranke:))
tak táto je úžasná :Andrew Gold-Thank you for being a friend
ale mám problém...mám program na sťahovanie mp3 ale tam táto nie je. kde by som to našla?
jeej ďakujem, si straaašne zlatunká, že si poradila. skúsim a potom sa ohlásim.... sa tak teším...
no podla toho ci chces aby to presne "sadlo", lebo piesen je to pekna ale je skor taka o laske:)
ja neviem ak by nevadil taky starsi styl tak napriklad Andrew Gold-Thank you for being a friend..je to vlastne podakovanie priatelovi za to ze je,ze by mu splnil vsetko co mu vidi na ociach a tak:)
alebo taky Ziggy Marley-Friend spieva tam tiez podakovanie priatelovi zato co prenho urobil, za jeho slachetnost a zato ze su priatelia
viem ze to niesu moderne piesne ale snazila som sa poradit nieco k "teme" ked to ma byt podakovanie:) alebo ved si daj do googla vyhladat zadaj si tam neake klucove slova pesniciek a najde ti ich kopec:) potom ked tak daj vediet co si nasla ;)
je to kamarát. A bude to video poskladané z fotiek a dáme to na internetovú televíziu, čiže to uvidí dosť veľa ľudí. Lenže ako hovorím, neviem po anglicky a teda nechcem dať nejaký text, čo sa k tomu nehodí.... Tina Turner s touto piesňou je veľmi pekná, lenže neviem, či sa k tomu hodí...
ved to ma pekny text, alebo sa ti zda moc zamilovany??:)
a ten clovek pre ktoreho to ma byt je priatel alebo len neaky kamarat
ďakujem. ale to asi nie je dobrá pesnička k tomu... poraďte mi inú..prosím