ahojte dnes som si v lekarni kupila na kurie oko duofilm. mate s nim niekto skusenosti a pomohol vam na kurie oko?dakujem
Duofilm na kurie oko
ahojte ja s achcemopytat ja som pouzila duofilm natrela som si to par krat ale ostala mi cerveny flak aten nie a nie zahojit nestalo s ato uz niekomu ?
ak ano ako ste to riesili ?
dakujem
Kanagom oproti tomu vonia :D ale pomohlo to aj mne, odporucil mi to kamarat ktoremu to tiez pomohlo
mozem duofilm na tiret aj na kurie oko??
Ahoj ja som mala tiež bradavice na rukách bola som to zmrazovať na kožnom ale po čase sa to znova vrátilo a bolo to väčšie potom mi kamoška odporučila Duofilm a zbavila som sa bradavíc nezostali ani jazvičky :) Natierala som si to každý večer a to biele po zaschnutí som si odlupovala
ja si to natieram asi 5 krat za den vzdy ked mi to biele zaschnute odpadne .tak mi to poradil aj lekarnik
barbora_ mne ten duofilm pomohol...Natieraj si ho každý večer a tá koža aj s bradavicou sa ti začne zlupovať...Potom to zlúpni a zase natri len vtedy to trošku akoby svrbí...Ale zaberá to...
ja som bola raz u chirurga s tým a druhý raz som si to odmočila odrhla pemzou a tak dokolečka až mi to zmizlo =)
Myslis bradavicu vrastenu do vnutra na chodidle ? Ak je to ten humus, co smrdi ako kanagon a natiera sa na bradavice, aby ich leptal, tak ano, pomohlo mi to.