Zdravim. Mam taku malu otazocku. Som chlapec a mam 15. V buducnosti by som si chcel nechat narast bradu. Pocul som teorie ze by som sa v tomto pripade mal holit uz v tomto veku aby to potom narastlo. Prosim poradte teda co je pravda a "ako nato" x) dakujem.
Chcem dlhuuu bradu x)
lol mne to rastie strasne husto a mavam vyrazky po holeni tak sa holim len strojcekom na vlasy... ale ak ma niekto zaujem vymenim za taku co nazarasta...
Nahodou brada je super...
Aj ja si chcem nechat narast... ale skor taku briadku... tiez som metalista takze to ktomu patri!!!
roman0.8: to, ze napisem, ze metalisti nosia bradu neznamena, ze to plati u kazdeho...
alzbee to odkedy plati ,ze metalisti nosia bradu?3.0.3 ak to nemas geneticky dane pozri na otca ci zarasta teda ma huste fuzy tak sa mozes holit aj od desiatich a zarastat nebudes.
neviem ci ma zmysel holit sa ked nezarastas... ?
škriabe to pri bozkávaní :(
Ale ved to je uplne jeho vec:)) mozno je metalista a patri to k jeho stylu:)) mal by sa k tomu nejaky chlap vyjadrit, ako sa taka brada pestuje:) Chlapi, podte sem poradit mladikovi!:)
Co chces hrat Krakonosa v rozpravke?:))))
Dlha brada je nehygienicka, najma pri jedeni a vobec nie sexy, hadam nechces vyzerat ako pustovnik...