len tak zo zvedavosti sa pytam, ako je to s kojenim po cisarskom reze? ako dlho trva kym sa z tela matky vyplavia anestetika a kedy vam daju babetko na kojenie? tak ako po normalnom porode? alebo neskor? a kedy sa u nas zacina kojit? pocula som ze prve dva dni sa dava v porodnici ryzovy roztok kym sa zacne tvorit mlieko, no nemalo by babo dovtedy papat kolostrum? vysvetli mi prosim niekto ako to je? pocula som strasidelne historky o tom ako detske sestricky krmili deti po CR sunarom a mamka uz aj chcela kojit no vzdy jej ho doniesli napapane, a potom uz nechcelo pit z prsnika... dakujem!
Kojenie po CR
v nitre.
Evcca-kde si rodila? Su tu este dalsie baby, co maju osobnu skusenost s kojenim po CR?
po cisarskom o 16:10 mi maleho umyli a priniesli prilozit k prsniku okolo 17.hod. a potom ho nosili na krmenie kazde tri az styri hodiny.
bublik... mliecko sa ti spusti asi po 4.dnoch,dovtedy je to hroza...moj maly bol vecne prisaty,nestacilo mu co bolo(kolostrum) a po chvilke som mala bradavky krvave :((
Nehtehulka.... rodila som na Antolskej, v BA
kowbojok???
staci ist na novorodenecke na ANTOLSKU-udajne"najlepsie " novorodenecke...!
tam vpohode hned daju babatku umelu vyzivu striekackou, aby mali pokoj, dokonca do toho mamicky nepriamo nutia, ziaden zaujem zo strany sestier o prirodzene dojcenie a pomoc s tym,
celkom inak to bolo ale na kramaroch pred par rokmi, tam ta laktacna osveta fungovala ukazkovo
Fufulka-kde si rodila?
mne robili cisársky 14.25 hod. a o 22.30 hod. som už kojila, normálne som si malú vypýtala a hotovo...
netreba citat tolko kowbojok...
donesu ti ho este na intenzivku. tvorba mlieka sa spusti drazdenim bradaviek, takze aj ked mlieko mat nebudes, babo si prikladat treba