Chcem aby sa vyjadrili vsetci a napislai svoj nazor....bez servitky. Dakujem....
Som clovek (zena), kt. nemoze byt bez sexu, pretoze je pre mna nevyhnutny, a vztahy som nemusela....ale teraz mam, resp. mala som vztah nieco cez 2 roky...vsetko bolo super, az doteraz...zistila som, ze \\\"moj\\\" priatel si pise s inym chlapom a aj sa stretava, uplne jednoducho, bez lesovania tel....pomylil sa a zle mi poslal sms v muzskom rode....
podla mna nie je normalne, ak mi povie, ze zena je super..ale obcas chce zmenu, v*fajcit ineho....
Chcela som sa rozpravat a povedal: Lubim Ta na 95 % ale chcem aby nas vztah bol iny ako ostatne, chcem aby som cez vikendy mohol byt s nim. Jedna sa len o jedneho chlapa, s kt. udrzuje dlhsi kontakt a vraj je to len o sexe...a odo mna chcel aby som s nim ostala. Tak som odisla....a teraz nemam pokoj, bo chcem vediet, ci som fakt ja nenormalna, bo vraj vsetky ostatne baby take vylety svojim chclapom dovoluju a ja som VRAJ ZIARLIVA A SEBECKA....
Ale na moje prekvapenie, po otazke, ci ich mozem vidiet spolu, nasledovalo razne nie....
Dvaja muzi
Ale co vtaka v ustach :D Si predstav ze ho mal teraz niekomu v zadku a teraz ho ide davat tebe do ust :D :D :D
Ale nie robim si srandu kasli na neho pokial mu nestacis ty tak o com to je.
tak toho by som hned poslala vies kde...ta predstava že mal v ustach vtaka niekoho ineho a teraz sa somnou bozkava..no dakujem..a ked povedal ze len kvoli sexu tak to ako keby si ho ty dostatočne neuspokojovala..dobre si spravila ze si odisla
Kopny ho do gulí a pošli ho dpc
Ano myslel kazdy vikend....
Ja som najprv nadtym uvazovala, ale ked povedal, ze ich nemozem vidiet spolu a ani ist s nimi do trojky, tak to podla mna nie je len o sexe...
mozno budem zniet staromodne, ale na vztah (aj sex) stacia dvaja... Preoco by si mu mala tolerovat "milenku"? A co je horsie, jedna sa o chlapa... Ja by som to neprekusla a spravila to iste co ty.
no akoze toto podla mna normalny chlap nerobi a ja by som sa s takym asi rozisla,ved mne by sa to tak urcite nepacilo a bola by pre mna hnusna predstava,ze tuzi po nejakom muzovi namiesto mna,hoci ide ako sam vravi len o sex