MuDr.Siska Medicentrum Piestany

Deniska1988

Dobry den, ja som dostala dobre odporucanie na klikniku KAMALA v ziline, mam zaujem o upravu nosa, ale nie operacne. Mate niekto s nimi skusenost? Dakujem, Denisa

Brigita232

Monka nemala si vymyslat.niektore baby uz nevedia co od dobroty a neviem akoby chceli vyzerat dokonale a pritom v hlave prazdno /nehovorim ze ty/. Nie som proti plastickym operaciam, ale ked je tam vyrazny defekt, nie taketo prkotiny co si namyslis len ty. A vzdy treba pocitat aj s horsim vysledkom , ako bolo povodne, nie vzdy sa vydari operacia.

monka225

Operácia nosa: Mám veľmi zlú skúsenosť s p. Šiškom zbytočne vyhodené peniaze, zbytočné pooperačné bolesti!. Nos mám rovnaký alebo ešte horší nemala som až taký veľký problém len som potrebovala trošku zmenšiť nozdry, myslím že to nie je až taká náročná operácia ako pri hrbole kedy sa musí odstrániť aj kosť a pritom mi to spravil ešte horšie ako som mala. Z profilu mám guľatú špičku ako keby som ho mala stále napuchnutý čo som pred tým nemala, vyzerá to neprirodzene čakala som že mi to odpuchne ale zbytočne. Všíma si to aj okolie napr. kamarát sa ma pýtal že prečo mam takú guľu na konci nosa keď moji rodičia majú z profilu rovný nos......... Teraz po 5tich rokoch som sa rozhodla ísť na reoperáciu do IEM v Pezinku.

suzanbabyfit

Mne MUDr. Siska operoval silikonove prsia, som vrcholova sportovkyna preto bola operacia o nieco narocnejsia. Dopadlo to vyborne, vysledok super. Ine skusenosti s nim nemam, ale ja ho odporucam. Jeho pristup je taky odmeranejsi, ale praca bez vyhrad. Chvalit ho nikde nemusim, chvali sa to samo ;-)))) A bola som rada ze rozumie aj poziadavkam ako je prirodzeny vzhlad... nie su sice velke ale vdaka za good job pan doktor! Kazdy si mysli ze mam "dar od boha" :))))

angelika1234

mila Niela ja som dopadla ako ty,a moj nos po operacii u Sisky vyzeral hrozne,tiez som musela ist znova na druhu operaciu do BA,kde boli zhrozeni v akom stave mam nos,vyzeral ako po uraze...moj nazor je zeby mali Siskovy odobrat licenciu,lebo nie sme jedine pacientky ktorym to urobil,poznam ich viac....preto baby nechodte k Siskovi!!!!!!!!!!!

angelika1234

mile dievcata ak vam mam poradit radsej si vyberte inu kliniku a hlavne ineho chirurga.....aby ste nedopadli ako ja....