Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Výrobky Energy

mirka 23

Tu su veci, ktore sa daju zohnať od Damiana, probiotika tam su (mimochodom take kvalitne v lekarnií nezoženieš) ale enzymy tam nevidim, ale mám ich od neho :)

mirka 23

Fytotonic stoji tušim 17 eur. Je tam 72 sačkov. Ja beriem 2 na deň ráno.
Enzymy ja mam od Damiana, mal by mať aj kvalitne probiotika.

mirka 23

Ada, na zapchu su dobre lanove semienka, ktore si poriadne pomelieš. Ja si davam na raňajky jogurt (ale kvalitny 7% nie aktiviu a podobne dristy) a doňho nasypem 2 polievkove lyžice semienok.
Na tvoje problemy ja pijem fytotonic každe rano nalačno a to som na WC do pool hodiny a je dobry aj na ine veci.
www.missiva.cz
A určite by som si na tvojom mieste kupila probiotika a enzymy. Probiotika ti vytvoria dobre bakterie v tele a enzymy pomahaju s rozloženim potravy resp. čistenim v bruchu.

ADA23

Mám stále pocit plnosti, problémy so zápchou /už som začala piť ráno nalačno asi pol litra teplej odstátej vody s citrom ale veľmi mi to nepomáha/, ťažko sa mi dýcha, nemôžem sa z hlboka nadýchnuť, som stále unavená, žalúdok ma občas pobolieva /akoby krče/, osobne si myslím, že keby bolo trávenie v poriadku tak sa cítim dobre, pretože základom zdravia je zdravé trávenie. Začala som brať cesnak v tabletách, trochu mi po ňom pretrávi /tak aspoň sa mi s prepáčením odgrgne/, alebo ta ťažoba ostáva.

ivinter

Ahoj, výrobky firmy Energy sú vynikajúce. Mám s nim dlhoročnú skúsenosť pri liečení dcéry. Sú síce drahšie, ale nedám na ne dopustiť. Jeden môj známy ich bral na moje odporúčanie a povedal, že te nie je liek, ale malý zázrak. Po dvoch vybraných anitbiotikách Vironal mu zastavil neutíchajúci kašel za dva dni. Ja som liečila dcéru, lebo mala oslabenú imunitu. Do 11 rokov mala 8 zápalov pľúc. Po užívaní kombinácie výrobkov Energy, od 11 rokov do dnešného dňa brala anitbiotiká asi 3-4 krát. Dnes má dcéra 22 rokov, je úplne zdravá a nevie čo je to choroba. Výrobky energy máme aj tak stále doma. Či už masti, alebo preparáty a tiež spray a kvapky do uší.

Určite stojí za to ich vyskúšať. Nemáš čo stratiť, len získať. To som si povedala pred 11 rokmi, keď v decembri mala dcéra nábeh na ďalší zápal pľúc. V lete sme s ňou boli pri mori, v jeseň strávila vo V.Tatrách v kúpeľoch a domov ju pustili s teplotami, vraj je zdravá. Lekárka si s ňou nevedela poradiť, boli sme na pľúcnom, krčnom, aleroglórii a stále kašľala, teploty atď. Do mesiaca po začatí liečby Vironalom som jej vysadila všetky lieky od alergologičky, pľúciara, krčneho doktora aj antibiotiká a pomaly sa jej začal stav zlepšovať. K alergologičke som už nikdy na kontrolu s dcérou nešla, veď ťažko by sa mi vysvetľovalo prečo neberie lieky, ktoré jej predpísala. ani ich už nepotrebovala.

želám pekný deň.

mirka 23

Ja som mala Gynex na hormony a myslim že to pomohlo, ale fakt drahe. Ale okrem toho som brala aj doplnky.
A ake maš problemy s travenim? Berieš enzymy, probiotika vlakninu...