Svrbenie a biely povlak na žaludi

Príspevok v téme: Svrbenie a biely povlak na žaludi
jules321

uz dlhsiu dobu mam problemy s penisom cervene flaky na žaludi a predkožke a aj biely povlak a to vsetko aj svrbi Pouzivam CANESTEN ale zabera to len docasne bol som na kožnom vysetreni a podla vysledkov som apsolutne zdravi uz som pouzival aj vseliake bylinky na umyvanie a stale je to to iste a po sexe to mavam aj napuchnute Poradi niekto?

anonym17273

ja mam ten isty problem ale uz dlhsiu dobu cerveny stipe casto biely povlak popravde nechce sa mi isr k urologovi nejaky domaci liek

Rumpliatko

Tiež mám taký problém s partnerkou nespavam zatiaľ lebo ma tiež nejaké problémy. Vcera sme boli u mňa a masirovala ma s baby olejcekom a aj tam dolu rano ked som sa zobudil tak ma svrbel žalud a ked si stiahnem predkožku tak tam mám taký biely povlak a trochu zacervenany žalud. Bol som doteraz na antibiotikach ale dočítal som sa ze to spôsobujú aj tie tak som ich vyradil ku doktorovi sa mo nejako necchce ísť do teraz som stym žiadny problém nemal tak mi nejako poraďte prosím

hrach

A keby ta to sialene ale sialene svrbelo a uz nevies co robit tak ako prva pomoc je dobra vec obycajny biely jogurt,vsetko si tam nacapaj,doslova ho utop v studenom bielom neochutenom jogurte.Samozrejme ze niekde doma kde ta nik nevidi (nie v potravinach:-)))
Malo by to okamzite pomoct kym vyhladas lekara tak na chvilu sa ti ulavi.

hrach

To su kvasinky ak je po sulozi podrazdeny a opuchnuty ako hovoris tak to mas od partnerky,ona pritom nemusi pocitovat ziadne problemy.Hlavne nepouzivaj mydlo,tym problem zhorsis,umyvaj si ho cistou vodou.A skus namiesto canestenu hrubu vrstvu nejakeho ineho kremu proti plesniam v lekarni ti poradia.Prip ti lekar predpise antimykotika v liekovej forme.Len je dolezite aby sa preliecila aj partnerka,inak to mas zbytocne.Po case sa ti to prenesie aj na vajcia a okolie a hrozne to svrbi cely den.Je to neprijemna zalezitost,sam som tym presiel.

odpoved

a kup si v lekarni hypermangan tak nejako sa to volalo fialovy prasok das tam len troska voda bude ruzova a tam si ho namoc

odpoved

skus ist na venerologicke vyšetrenie take nieco som mal a boli to kvasinky od priatelky zeny mozu len prechladnut pak maju kvasinky a nemusia sa im prejavit ale mohol si ich dostat ty ak to tak je priprav sa na mega balenie antibiotyk na mesiac priznaky boli rovnake