ake su priznaky?prosim Vas

Príspevok v téme: ake su priznaky?prosim Vas
martinaT

moja sestra mala prvy pohlav.styk v sobotu...najrv to robili bez ochrany ale len trosku a hned si dali gumu...v celku to robili len s gumou..no hned po tm,sestra krvaca,vcera nie az tak velmi tak to robili znovu ale s ochranu..pocas toho ...jej isla trosku krv..a vraj ked to robia nedavaju si uterak pod seba,ale normalne sa to usadzuje na posteli viete iste co:-)...no krvaca aj dnes ...a kupala sa po obidoch stykch...mze byt tehotna?na sa velmi boji...teda kvoli tomu ze krvaca ...aky je vas nazor?

Co sa tyka riznakov tak vraj budem pisat za seba dore?lebo mi je blbe pisat v tej osobe takze :krvacam asi 4den,boli ma hlava niekedy sa mi toci,ked jem jedlo citim sa dost syta to som doposial necitila ...to je vsetko

nolol

zas zalozila si dalsu te,mu ?? uz tu taka je ... chudera ma 15 a sexuje to .. nevim naco trtka ked nevi nic okolo toho .. to je asik volaka ku+wa.. ked tak skoro a uz sexuje s hocikym .. pochybujem ze je s nim viac ako pol roka

ZuZka_a

nech si kupi tehotensky test.ved nie su vobec drahe okolo 2eur. a ak bude negativny tak si moze vydychnut ale aj tak by som radila ist za tou mamov, ako bolo spominane a povedat co sa deje

micaa

zaujima ma co ma spolocne to ze sa kupala s tym ci moze byt tehotna...
Ked to robili s gumou nema sa coho bat pokial nepraskla. A aj keby bola, urcite nema po 3 dnoch priznaky. To ze krvaca po styku uz 4 dni velmi normalne nie je, mala by zajst k lekarovi. Nema mat teraz niekedy menzes?

1Mima2

a kolko mate rokov? lebo po1. ak mas viac ako 18 tak kludne mozes skocit so sestrov k lekarovi aj ty. a po2. ak ma tvoja sestricka viac ako 15 tak nevidim problem aby o tom mame nepovedala...ved ak mate s mamov dobry vztah a porozpravate sa o hocicom tak nevidim problem...ved maminy su predsa pre nas-deti

martinaT

mimi dakujem
ale sestra to neoie mamke,co j poznam ona by radsej skociila pod vlak akoby mamke toto mala povedat ....by ju asi vyhodila z domu ver mi...tiez nechapem,preco sexuje ked este sa v tom nevyzna...ach jaj ..teraz mi place

1Mima2

no ako to tak čitam, tak dovodov može byt viacej. ale ked uz 4ni krvaca a bolest hlavy tak to je dost. ja by som osobne odporučila zájst ku gynekologovi alebo aspon teda povedat o tom mamine a hlavne sa nebat a nabrat odvahu lebo ako tak citam tak aj ked sex bol len chvilu bez ochrany tak aj to je velke riziko tehotenstva. cim skor tym lepšie. je dobre ked si sa zverila na toto forum ale treba konat lebo nevies co je s tebov