Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

darovanie krvi a piercing

brekeke

tak ako hovori vejka223... ja mam v jazyku a nechceli ma tam, aj ked som si to dala prepichnut v studiu, 4 roky dozadu... no nic, velmi rada by som sla darovat, ale piercingu sa nevzdam... tha ze smola...

hematolog

Po aplikacii piercingu alebo tetovania je nutna prestavka v darovani krvi 6 mesiacov.A vejka223 stanice su autobusove a zeleznicne,transfuziologicke su oddelenia (HTO) alebo Narodna transfuzna sluzba (NTS). :-)

vejka223

Ja som sa rozprávala priamom s doktorkou na transfúznej stanici a tá mi povedala, že ak mám piercing v koži, čiže v nose, v uchu alebo v pupku, môžem darovať krv pol roku od zavedenia piercingu, ale ak mám piercing na jazyku, alebo v pohlavných orgánoch, som vyradená z darcovstva a to do doby, pokiaľ piercing úplne neodstránim... takže tak

notka

minule som citala nieco v zmysle aktualizovanych podmienok pre darovanie krvi, a bolo tam, ze ak si das piercing alebo tetovanie v normalnom odbornom salone, tak mozes

whee_ee

gubka, ale ved to by uz potom skoro nikto darovat nemohol.. proste ide len o to, ci sa niecim nahodou nenakazis, pokial ti to robia v kvalitnom studiu so sterilnymi vecami a ubehne pol rok, nie je problem... aj s tetovanim uz po pol roku od aplikacie mozes...

gubka

no hej to je super..ale vsade co som pisala to pisu inak s tym piercingom ajedna zo sestriciek v nemocnici mi povedala ze potom nemozem skratka darovat krv...a tak som bola z toho taka zmetena :(

whee_ee

ja som bola, mam piercing v pupku, v dotazniku je otazka, ci za posledneho pol roka si si nebola dat tetovanie alebo piercing, alebo daco v takom zmysle... takze po polroku je to oki :)