muži poradíte?

Príspevok v téme: muži poradíte?
akimi

Máte skúsenosti s takouto situáciou? Milujem sa s priateľom, zrazu mu pohlavný úd klesne a nie je to ďalej možné. Nepomáha ani vzrušovanie, dráždenie a nič podobné. Nikdy s tým problémy nemal, až teraz. Máme sa radi a má obavy, že toto bude práve dôvod pre náš rozchod. Viem, že sú v tom aj psychické problémy spojené s rozvodom, prepracovanosť. Ale nedá sa to nejako vyriešiť užívaním nejakých prípravkov alebo vitamínov? Budem rada, ak mi napíšete svoje skúsenosti.

janina

akimi ja ta total chapem, nie je to to iste, no mam tiez podobny problem. Mam chlapca a je to prvy chlapec s ktorym som sa milovala, on uz ma skusenosti hoci je rovnako stari, ja som bola vzdy hamblive dievca,ved prveho chlapca som mala v 18. Prvykrat som mala hrozny strach, no tvrdila som, ze je to normalne a casom sa uvolnim. No je to stale nanic, strach pominul no uvolnit sa nedokazem...Pripadam si zvlasne, u nas sa o takych veciach nehovorilo a mam vycitky z toho co robim, hoci sa mi to paci :) a nyvyse neviem sa zbavit strachu co by sa stalo keby otehotniem (ochranu pritom pouzivame). Pri tom vsetkom co mi vrta v hlave je uvolnit sa asi nemozne... No nechcem aby si moj priatel myslel ze mu neverim, alebo ze ho nelubim. Milujem ho najviac na svete, no neviem prekonat barieru co je vo mne...

2polev

takze stat sa to moze komukolvek a kedykolvek...nechcem robit reklamu ani nic podobne ale su na trhu aj volnopredajne lieciva ktore urcite zaberu...mne osobne pomohol pripravok boom....zabralo a teraz to ide aj bez toho

akimi

samozrejme, že držím palce aj ja tebe. Netreba mať obavy, treba sa uvoľniť. Ale ja viem, ľahko sa to hovorí, ťažšie koná. Myslíš stále na to. Tak to prebieha aj u nás. I keď stále tvrdím, že nie je dôležité iba to, čo sa robí "v posteli".

hmm

ja to uplne chapem..ja som v podobnej situacii...ja sa nnormalne bojim ked pojdem s priatelkou zase ...aby sa mi to nestalo...ale skusim uz na to nemysliet a psychycky sa zotavit :-) ,,,, no jasne ved pre muza je to totalne trapne...musis ho v tom podporit...drzim palce...

akimi

vďaka za radu, ale videl si už chlapa, ktorý sa dá nahovoriť k lekárovi, keď mu to povie žena?:-) Možno áno, ale je to pre mužov dosť ponižujúce, že je to práve tento problém.

hmm

no to nie je hamba... erekcna dysfunkcia je da sa povedat normalna vec, zasina sa prejavovat u muzov po 40tke........ale lieky na to dostanete len na predpis..cital seom vela literatury o tom...pokial sa mu to stava stale, tak ozaj chodte spolu lekarovi(sexuologovi),,, nie je to len jeho problem, je to problem vas obidvoch, lebo sa mate radi...teraz tusim ze je na to naka zlta tabletka(to je nazov) ...ale je to zasa len na predpis.

akimi

tak to pochybujem,že ho tam dostanem.Je pravda,máme po 35-tke. Predtým tie problémy nemal, tak ktovie čo je vo veci. Samozrejme, že ja na rozchod nepomýšľam. Ale čo tak nejaké vitamíny alebo niečo podobné na posilnenie organizmu. Neskúšal si niečo podobné?