Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Naviazaný rodičia :(

Príspevok v téme: Naviazaný rodičia :(
Esmme

Chodím s priateľom už 7 rok. Mali sme aj menšiu pauzu po 4 rokoch, no náš vzťah odvtedy funguje oveľa lepšie. Jeho rodičia sa dozvedeli o tom,že sme spolu znova asi len pred 2 mesiacmi. Mamička sa tvárila nadšene, aj keď viem,že pravda je niekde inde a otec bol neutrálny. Ibaže môj vzťah s nimi neklape a nikdy neklapal. Mám pocit, že ma nemajú v láske. Jeho mama je obrovská herečka, ale ju som už prekukla. Jeho otec na mňa žiarli, čo považujem za smiešne a čudné. On je jedináčik-možno to bude v tom. Ale napriek všetkému cítim neistotu vo vzťahu a to len kôli nim. Keďže syna ešte sponzorujú finančne, mám pocit, že sa kôli tomu od nich nedokáže odtrhnúť. Chceme spolu začať žiť, ešte nás čaká 1 rok VŠ a potom si chceme spoločne zriadiť domácnosť. No neviem, či to bude fungovať, keď sa nám dennodenne budú do toho montovať jeho rodičia.
Telefonáty každú hodinu, musí oznámiť čo robí, kde je a ako dlho bude preč...dokonca si našli prácu v meste,kde študujeme...a som si istá,že preto,aby mohli byť s ním. Dokonca k nám nemôže chodiť spávať, pretože sa otec hnevá,že nespí u nich,,ale u nás....je to všetko strašne trápne a pre mňa bolestivé a smiešne,keďže on...teda môj priateľ má už 26 rokov!!!
Neviem ako ďalej, pretože sa bojím,že aj on je na nich naviazaný len si to nechce priznať, alebo je to kôli tomu,že ho finančne držia...neviem, no bojím sa žiť s ním kôli tomu :(.

Catrina

Ty vole, ten tvoj je este vacsi extremista ako moj byvaly a to bol teda mamickin cecek. Mal vtedy 29, uz pracoval a nevedel sa od mamicky odtrhnut. Pracoval v BA, byval na strednom SK a kazdy bozi vikend uz aj fujazdil za mamickou. Ked som ho prosila aby jeden vikend ostal so mnou aby sme niekam sli, na vylet ci kamkolvek, nemozne. Za rok mi venoval horko-tazko 2 vikendy. Aj to bol porod. Ale slubovat, to vedel. A ten tvoj? By som si nemyslela, ze este horsi extremista jak ten moj existuje! Aby v 26 rokoch nemohol ist k tebe spat, lebo mamicka ci rodicia nedovoli/a? Aby im kazdu hodinu oznamoval, kde je, co robi a ako dlho bude? Jezkovi voci! 7 rokov? Jak si to s nim mohla vydrzat!

thursday

esmme, preruste aj s priatelom studium a zajdite len vy dvaja do zahranicia si zarobit aspon na rok. On bez financnej podpory od jeho rodicov. To puto by sa malo pomaly vytratit medzi nim a jeho rodicmi. vy budete na seba viacej naviazany, lebo daleko vo svete budeme mat len jeden druheho.

rrruuu

Len to, že muži si oveľa-oveľa ľahšie zoženú dobre platené brigády ako ženy. A to je nepopierateľný fakt. Ja som si od 20-zarábala na seba sama, 3x do týždňa som chodila po brigádach a tu potom vidím, že nejaký mamičkin maznáčik nie je v 26 (!!!!!
) rokoch ešte finančne samostatný. Stačilo by len trochu pohnúť zadkom, ale pravdaže, načo, keď rodičia zacvakajú.

rrruuu

26-ročný a ešte žije z rodičovských peňazí? to si nevie nájst popri škole brigádu a hradiť si ju sám? Ja som si od druhého ročníka platila výšku sama a to som žena!

jajka001_

si pamatam ako sme sa s drahym smiali na jednom takom chalanovi...tiez nieco po 20, mamicka za nic prisla ze Peťko, daj si papučky :)) a on áno, mami :)))
tiez nesmierne snobska, noblesna rodinka, horenosovia. velmi "doleziti" ludia.
no je to na nom aby sa konecne osamostatnil, priprav sa na to ze ak to spravi, budes ty ta zla, co im pokazila ich milacika lebo papuluje....

odpovedam

Myslim, ze by si to mala riesit predovsetkym s nim. Nemusis narovinu, ale aspon naznac, ako si vasu buducnost predstavujes ty. A podla jeho reakcie uvidis, ako si to zas predstavujes on. Mozno potom najdes priciny tvojich obav a riesenie.

Esmme

No vieš..je to ťažké...my sa fakt máme radi...ja by som nerada opustila tak skvelého muža ako je on kôli jeho rodičom, ale nik iný im nemôže tak prehovoriť do duše ako on! Aj keď už sa stalo nie raz..a asi nepochopili :/

vretienko

Chodila som s takym. Vsimni si minuly cas-chodila. Bud pusti mamickinu bradavku a zacne sa spravat, ako sa na 26 rocneho chlapa patri, alebo to neskonci dobre... Vela stastia.