Kto vie neake dobre rady,alebo nasadit nejaky dobry jedalnicek kde sa mi metabolizmus opet pohne?Budem velmi vdacna,pretoze do konca prazdnin som si planovala krasnu postavu,ale asik nic z toho kedze moje telo uz nechce ist z vahou dole..Mala som 72KG..po diete mam 67kg..a od toho cisla to uz nechce ist dole..
Drzim uz mesiac dietu a zastavil sa mi METABOLIZMUS...POMOCC!!!
To sa stalo aj mne
to ja take vypisovanie dookola.pozri si predtym temy a potom zakladaj novu.nebudes jest,neschudnes normalne.preto ze nejes sa ti spomaluje metabolimus,lebo telo nevie,kedy dostane zasa jest a preto setri tuky a nic neda do energie.prides o svaly a tuk ti ostane.budes lezat,neschopna nic robit.
jedz 5,6x za den,vzdy nejaku zdravu blbost a pozor na cestoviny,je tam vela cukru.normalna davka surovych je 80gramov
Mas spomaleny metabolizmus,prave preto,lebo nejes.Ja ti nejdem pisat navod ako chudnut,mozes si nieco sama nastudovat.Potraviny,co vymenovala petuska su vhodne a takisto je vhodne jest pravidelne a ku vsetkemu pridavat zeleninu na rozbehnutie metabolizmu.Na mnozstvo prides sama,tak aby si chudla max kilo za tyzden..
Ked sa ti chudnutie zastavi musis zacat cvicit. Jednoducha rovnica
kukaj na prime relaciu Ste to co jete chodi to v nedelu 17:50 mne to velmi pomohlo z hladiska zdravia.
Zaklad je papat 5 az 6 denne, medzi jedlami udrzuj odstup 2 max. 3 hodiny sa musis najest, jest male mnozstvo, mierka je velka ako tvoja dlan- take mnozstvo by si mala prijat 5 az 6 denne.
Pit vela cistej vody tvoja hmotnost : 20 = denny prisun vody.
Jest:
Zemiaky
Celozrnne cestoviny a pecivo
Ryza natural
strukoviny- sosovica, fazula, hrach,soja- zasitia ta nadlho
zelenina
ovocie
kuracie, morcacie maso
ryby
kefir, acidko
nizkotucny jogurt a tvaroh
vlazske orechy
med
zeleninove polievky
ako sladkost mozes musli tycinku ale nie tie v jogurte ani s cokoladou
zacni cvicit- kardo- beh, prechadzky, bicykel, aerobic, tanec - to mas na chudnutie
plus nejake posilovacie cviky
staci 3 krat do tyzdna ale minimum 1 hodka
pojdes dole s tukom a nie so svalmi.
No drzala som taku dietu nieco ako 90.Dnova dieta..potom som nemala cas ani na jedlo..a teraz ledva zjem obed..No vaha mi stoji uz asik 2tyzdne a NIC =D