Drzim uz mesiac dietu a zastavil sa mi METABOLIZMUS...POMOCC!!!

karioll

to ja take vypisovanie dookola.pozri si predtym temy a potom zakladaj novu.nebudes jest,neschudnes normalne.preto ze nejes sa ti spomaluje metabolimus,lebo telo nevie,kedy dostane zasa jest a preto setri tuky a nic neda do energie.prides o svaly a tuk ti ostane.budes lezat,neschopna nic robit.
jedz 5,6x za den,vzdy nejaku zdravu blbost a pozor na cestoviny,je tam vela cukru.normalna davka surovych je 80gramov

sway

Mas spomaleny metabolizmus,prave preto,lebo nejes.Ja ti nejdem pisat navod ako chudnut,mozes si nieco sama nastudovat.Potraviny,co vymenovala petuska su vhodne a takisto je vhodne jest pravidelne a ku vsetkemu pridavat zeleninu na rozbehnutie metabolizmu.Na mnozstvo prides sama,tak aby si chudla max kilo za tyzden..

Petuska B

kukaj na prime relaciu Ste to co jete chodi to v nedelu 17:50 mne to velmi pomohlo z hladiska zdravia.
Zaklad je papat 5 az 6 denne, medzi jedlami udrzuj odstup 2 max. 3 hodiny sa musis najest, jest male mnozstvo, mierka je velka ako tvoja dlan- take mnozstvo by si mala prijat 5 az 6 denne.
Pit vela cistej vody tvoja hmotnost : 20 = denny prisun vody.

Jest:
Zemiaky
Celozrnne cestoviny a pecivo
Ryza natural
strukoviny- sosovica, fazula, hrach,soja- zasitia ta nadlho
zelenina
ovocie
kuracie, morcacie maso
ryby
kefir, acidko
nizkotucny jogurt a tvaroh
vlazske orechy
med
zeleninove polievky
ako sladkost mozes musli tycinku ale nie tie v jogurte ani s cokoladou

zacni cvicit- kardo- beh, prechadzky, bicykel, aerobic, tanec - to mas na chudnutie

plus nejake posilovacie cviky

staci 3 krat do tyzdna ale minimum 1 hodka
pojdes dole s tukom a nie so svalmi.

pre sway

No drzala som taku dietu nieco ako 90.Dnova dieta..potom som nemala cas ani na jedlo..a teraz ledva zjem obed..No vaha mi stoji uz asik 2tyzdne a NIC =D

sway

To by si musela popisat presne ako sa stravujes aby sa dalo zistit,kde je chyba.5kg za mesiac je perfektny vysledok a ani nepises ako dlho ti vaha stoji..Hlavne nechytaj paniku.