chlpaty chlap

60-ka

ja mam 60, moji dvaja 35-rocni synovia aj 25-rocna dcera sa holia, ja sa tiez holim - aj dole, ale manzela na to nemozem nahovorit. nechce si holit ani podpazusie a musim priznat, ze sa mi to uz dost protivi. teraz, ked uz niekolko rokov viem, ake je to prijemne a hygienicke, ked som oholena, nechapem, preco to nechce skusit aj on. ja som uz stara generacia, ale pod pazuchou som sa holievala uz ako 16-rocna. uz vtedy sa to robilo, iba intimne miesta su v kurze az poslednych par rokov. nemyslim, ze pot ma byt zachyteny na chlpoch, ved tak clovek moze iba pachnut, nic viac. a ako tu uz bolo spomenute, doba sa meni a ludia s nou, to co bolo prirodzene pred 100 rokmi nemozeme zavadzat dnes.

Benjo

ochjoj to, co pises ma nieco do seba. Ochlpenie ma svoje opodstatnenie, ale na druhej strane uz nie sme zvierata (teda aspon si to myslime) a preto by sme nemuseli nechavat uplne volny priebeh prirode a jej dobrym umyslom. Ved ani to, ze teraz sedis za pocitacom a surfujes na internete (namiesto toho, aby si isiel lovit alebo zbierat lesne plody)isto priroda prvotne nezamyslala a aj napriek tomu to robis a nepride ti to vobec divne. Vyvoj nezastavis. Za 300 rokov sa budu ludia uskrnat nad tym ako sme zili v 21. storoci (isto aj skor). Ja osobne som si este donedavna okrem tvare holil aj podpazusie, komplet prirodzenie a skracoval som si strojcekom (uplne na kratko) aj ochlpenie na hrudi. Robil som to z estetickeho ako aj z hygienickeho hladiska. Teply niesom. V sucasnosti si okrem tvare holim uz iba podpazusie a skracujem si strojcekom ochlpenie na prirodzeni lebo som zistil, ze sa tak potom lepsie citim. A hrud som nechal tak ako je od prirody :-)

ochjoj

Tak to co pisete, ze je to oholene hygienickejsie, si myslim nieje pravda. Ved priroda to tak sama zariadila ze chlpy zachytia pot a tym padom sa clovek citi prijemnejsie ten pot vam az tak nesteka, to keby ste si oholili obocie tak pot vam ide od oci.
A podla mna chlap musi mat chlpy vyzera tak muznejsie!!!

Luculiatko

sajfina, presne ako píšeš, podpažie oholené musí byť, to by malo byť samozrejmosťou pre každého chlapa. A ešte ak sa stará aj o ochlpenie tam dole. Hygiena musí byť na prvom mieste. :)

sajfina

to je jedno,neriesim to,ale musim priznat,ze sa mi paci,ak si muzi holia podpazie,pride mi to take hygienickejsie hlavne v lete...jo a mam 22

rara

mne sa to vobec nepaci, teraz vsak mam takeho chlpaca.. hrud ako dzungla hroza.. dokonca zadok a chrbaat !! chalani da sa to aspon skratit strojcekom na vlasy alebo ako to riesite, a chrbat ? dik za odpoved