vztah_ako dalej?

Príspevok v téme: vztah_ako dalej?
christie

zacnem hned skraja, mam vztah, nieco cez tri mesiace... ja studujem a on pracuje...
problem je v tom, ze ako vysokoskolacka mam prazdniny o dost dlhsie ako by bolo treba a brigadu sa mi zohnat nepodarilo, takze som cely cas doma... moj priatel pracuje a teda nema tolko volneho casu a kedze sme spolu len tak kratko a ja mam volna az az tak by som chcela byt co najviac s nim, no podla neho vidiet sa kazdy den nie je ok, on by to mozno radsej nechal len na vikendy a tu sa troska rozchadzame v tom co chceme, samozrejme uplne na zaciatku chcel aby sme boli spolu stale, pre neho to uz po troch mesiacoch taky zaciatok nie je a nepaci sa mu, ked chcem byt stale s nim, no pre mna je este toto stale ten zaciatok a citim potrebu byt s nim stale no to nejde a aj ked si to uvedomujem, potrebovala by som asi prefackat, lebo si jasne uvedomujem, ze si tym mozem vztah skor pokazit ako polepsit...
tak vas vlastne ziadam len o jedno, prehovorit mi do duse, vyjadrit svoj nazor a trocha korigovat moje myslenie... necitim, ze by jeho laska polavila, len asi potrebuje viac priestoru ako mu ja davam a v tom potrebujem pomoc, lebo samej mi to akosi velmi nejde a znicit si vztah len kvoli tomu, ze sa doma nudim a neviem co so sebou... a este nieco predtym som mala vztah dlhy 3,5 roka a bola som zvyknuta byt s frajerom stale, mozno aj v tom je problem... pomozte mi prosim

christie

no, mozno sa to da pocitat za uspech, ze sa mi nezabudol dnes vecer ozvat, ze zostava u kamarata na noc, no ja mu odpisovat neplanujem, ved netreba, no nie? len co teraz zasa budem robit? spat sa mi este velmi nechce :-(((

christie

ellie, hej, kamaratky mam... aj sem tam niekam vybehnem s nimi, ale ono by to ine keby som mala viac povinnosti, vsetci okolo mna pracuju a ja mam volno a to je zle, takto aj ked kazdy tyzden vyrazim niekam s kamaratkou, citim sa stale na tom istom bode, pretoze aj tak mam toho casu strasne vela, ako som uz pisala, vyplnit si ho sa snazim, teraz autoskola, coskoro statnice, ucit sa musim, snazim sa zlepsit v jazyku...

ellie

hmm.. suhlasim s mellindou.. aj ja som si presla niecim podobnym - s byvalym som travila kazdu volnu chvilu a ani som si nevsimla ako sa vztah ruca a poslednych pa mesiacov to uz bol len cisty zvyk a po necelom roku som to skoncila.. teraz som najstastnejsia zenska na svete, lebo som asi ozaj nasla toho praveho, vyvarovala som sa vsetkych predoslych chyb a vsetko je tak ako ma byt :) viem zo seba urobit ´drahu´ napriklad ako neviem presne kto to tu napisal - zbehnem von aj s babami na damsku jazdu, aj s kamaratmi, aj si obcas vypit, na kavu - tak toto skus aj ty.. urcite mas nejake kamaratky, tak sa im skus ozvat..

sway

Ja som to mala podobne,len s tym rozdielom,ze som sa za priatelom prestahovala do noveho mesta,kde som nikoho nepoznala.Donutila som ho aby sme spolu takmer od zaciatku vztahu dokonca byvali s cim velmi nesuhlasil,no obetoval sa:-)Takze ak je taky,ze ked ho trochu postrasis,hned sa ti ozve a zaujima ho,co sa deje,je to myslim v poriadku a zasluzi si volnost.Ty si vypln tiez cas inymi aktivitami.

christie

no, ale ako ho mam drzat trocha v neistote aby sa viac snazil? poradi mi v tom niekto, nech to vratim niekam kde to mat chcem...
zasa to nie je take, ze by sa mi vobec cez den neozval, ale aj tak, ako mu naznacit, ze ked si ma nebude vazit, tak proste zmiznem...
ja som to pred par tyzdnami urobila, povedala som mu, ze ja to uz vzdavam a on mi vtedy nestastny povedal, ze on to este nevzdal a doletel za mnou, ale toto asi nebolo to uplne najspravnejsie... potrebujem to urobit tak aby som sa nemusela trapit aj ja

christie

no a pri mojom ex som vlastne mala zakazane aj niekam bez neho chodit, aj preto som mozno teraz dopadla tak ako som dopadla, mam volnost a neviem co s nou, neviem si na to zvyknut tak ako by som mala... aj ked prave to, ze som bola stale len s nim aj mne vtedy vadilo

christie

mellinda, sama si teraz mnohokrat vravim, ze ovela jednoduchsie by bolo zacat uplne novy vztah s cistym stitom, myslim, ze je jasne, ze by som sa uz spravala uplne inak... lenze teraz mam tento, zatial je to v normalnom stave, teda ak sa to da tak nazvat, myslim, ze je hlavne dolezite, ze o tom komunikujeme, no uvidim co bude dalej, budem vas informovat... teraz s nim mam byt az v sobotu, takze aj tak mi nezostava nic ine nez vydrzat a dobre viem, ze keby nechcel neprisiel by... ale kazdy clovek je iny, ja len dufam, ze do toho zasa nesklznem...