nočný plač bábätka

Príspevok v téme: nočný plač bábätka
Zuzana Ž.

Mám 7-mesačnú dcérku, ktorá už tri noci za sebou plakala. Ale hrozne. Celá bola počas plaču akoby v krči (telo prehnuté do oblúka, hlávku zaklonila)...proste strašné. Desím sa ďalšej noci. Neviem, ako jej pomôcť, boli sme aj u doktorky, ale nič jej nezistila. Malinká úplne stratila chuť do jedla, cez deň je tiež nespokojná a uplakaná. Vie mi niekto niečo poradiť, čo to môže byť a ako mojej malinkej pomôcť? PROSÍM!!!!!!!!!!!!!

Zuzana Ž.

Všetkým vám veľmi ďakujem za rady. Skúsila som kombináciu všetkých, takže neviem, čo zabralo, ale hlavné je, že sme v noci konečne spali. Cez deň som jej začala dávať feniklový čajík (po lyžičkách, fľašu nechce), po kúpaní jej masírujem bruško a na večeru som jej začala dávať ryžovú kašu. Veľa jej ešte nespapá (asi 4 malé lyžičky), ale aspoň niečo.
Manžel chodí pracovať mimo domu, takže väčšinou som sama, a bývame ďaleko aj od našich aj od svokrovcov. A bývame na ulici, kde sme najmladší, ostatní susedia majú od 65 rokov viac.
Bleskovka - trafila si do čierneho, "manžel nepomôže". Čo už s ním, že? Ešteže ste mi pomohli vy svojimi radami. Naozaj vám ďakujem. ĎAKUJEM

ejuja

Ja si tiez myslim ze ide o to brusko. skus jej masirovat brusko alebo chrbatik v smere hodinovych ruciciek... Alebo skus dat rascovy cajik pripadne fenyklovy. Aj v lekarni kupis proti bolesti bruska. ja som davala. mozno to budu zubky - nam pomohol ten delik na zubky alebo potierat dasna citronom. Pripadne skus dat cajik na ukludnenie (medovku). Mozno je viac hladna. ja som skusala davat riedku krupicnu kasicku pripadne puding. Moje deticky boli velki hladosi a pred spanim vypili este flasu. Aj ked som ich kojila... Asi tak - nieco vyskusaj snad Ti trosku pomozem....

bleskovka

"Teraz ju mám v kočíku a kolíšem, ale už ma seriózne bolí ruka aj chrbát. A keby ste vedeli, aká som unavená..."

pre tento jej prispevok som napisala, ze ci nemoze poprostit muza, aby si oddychla..naozaj "hrozu" som napisala..

moje babo preplakalo cele noci, tak mi obcas jedna stara pani prisla malu postrazit, ked bol manzel na dlho prec..

briezka

no napr., ten MANŽEL NEPOMOŽE? to som nepochopila. ona tu chce radu o inom. ty ani nevies, ci ma vobec manzela, v akej je situacii. no a tie susedky boli najlepsie. nehnevaj sa na mna, ja mam velmi dobre susedske vztahy, ale aby mi chodila susedka v noci kocikovat dieta, tak to je teda riadny gol!! ty si tu pomiesala hrusky s jablkami.

briezka

neboli ju brusko? väcsinou sa deti takto polohuju do klbka, aj moje malinke to malo, tak som s nim cvicila a masirovala mu brusko, aj ked to trvalo niekolko hodin v noci, no potom sa mu nejak ulavilo a bolo v pohode. skus to, aj pocvicit tak, ze lezi na chrbte, chytis za nozky, skrcis v kolenach a pritlacas ku brusku. mozno nema vetry

bleskovka

manzel nepomoze? inac ked nam mala plakala, tak ju chodila v noci obcas kocikovat aj suseda:) mozes skusit, ak mas dobre vztahy...

skus jej pustit tichucko nejaku upokojujucu hudbu,alebo si ju daj na postel k sebe a pritul si ju trosku..

Zuzana Ž.

Gél sme skúšali a žiadny účinok. Teraz ju mám v kočíku a kolíšem, ale už ma seriózne bolí ruka aj chrbát. A keby ste vedeli, aká som unavená...