Mňa najviac vyhecuje poloha keď partnerka si ľahne na bruško, tvárou na zem, zadočkom na hor a ja si na ňu ako keby ľahnem a zasuniem do nej penis. Ktorá poloha sa Vám páči, alebo Vás najviac vzrušuje?
Ktorá poloha je pre Vás najvzrušivejšia?
kacenka666- ale nejde o analny sex!! to "odzadu" sa mysli ze len do teba vojde odzadu, do posvy, nie do analu. lebo ten boli,to mas pravdu. ale toto je velmi prijemne :)
Kačenka, na tom môže bolieť akurat tak to, keď je partner viac obdareny a nerobi to nežne v tom prípade. Ak ide nadoraz v rýchlom tempe, tak je jasné, že to bude bolieť. Ja mám priemer penis a keď tiež idem neopatrnejšie, že dorážam rýchlo, tak ju bolí...treba si to vedieť vychutnať.
hmm ja už zijem dost dlho sexualny zivot, a ako vidim každy si tu vychvaluje polohu zo zadu...ja som pocula od kamaratok ze to dost boli, tak preto sa toho bojim. ale ako vidim skusim sa povzniest a prekonam to.hehe
Jazdkyňa, v tom máš 100% pravdu, že chlapom sa páčia Vaše riťky...teda aspoň mne na isto! Milujem, keď si lahne na bruško, hola riťka, jemne ju nechtikami po nej škrabkam, pomaly zachadzam do zákutí, ovšem, že neobídem ani análny otvor.....prdelka je krásna!
veľmi rada si zajazdím tvárou v tvár, pričom môj partner si vychutnáva moje prsia... a ešte sa mi páči jeho hlava medzi mojimi nohami - v tomto je skvelý... On to má rád tak ako Patrik. Zdá sa, že chlapom sa páčia naše riťky...
no ja zase opísané tu polohy zahŕňame do predohry čiže ich po krátkom čase striedame až kým partnerka nie je pripravená,potom si sadneme tvárou v tvár
mierne ohnem kolená a dosiahneme vždy orgazmus najprv ona potom ja .
fffffffffffuuuuuuuu mne sa to pači zozadu ako psi to je najlepsia poloha na svete
mne sa najviac paci, ked je jeho hlava medzi mojimi nohami :))
a jemu tiez ta, co popisuje Patrik v uvode. Co na tom, chlapi, mate? :)
tak pre mna urcite s nohami na plecia, ta je bozska :-D a potom aj odzadu,ze ja som na "styroch" (ale nie anal). a este klasika-misionar s nohami ovinutymi okolo priatela :o)
lahnes na chrbat a ona ty urobi fajku az do konca a spapka