stres po sexe

Príspevok v téme: stres po sexe
majka8181

s priatelom ked mame sex, tak len s kondomom.. lebo so sexom som začala pred nedavnom. nevystrieka sa do mna,dáva si velky pozor a proste všetko je v poriadku. len ja, vždy ked skončime, mám velky strach že možem byt tehotna,že si nedaval pozor. stále som v strese...neviem ako sa takejto "depky" zbavit:(

uzhe

Vitaj v klube, ja som tiež hrozne z toho na nervy a skoro nik ma nevie ukľudniť a zbaviť tohto pocitu a prednedávnom som mala sex pred ovuláciou, čo je ešte stresujúcejšie, že čo ked sa tam niečo dostalo a tehotenstvo nepripadá v úvahe.... mám ešte málo rokov, ale so sestrou sa väčšinou bavíme o kadejakých veciach a povedala mi, aby som nestresovala, že to nie je zas také jednoduché otehotnieť a okrem toho, ked sme mali gumu, tak to nad tým ani rozmýšľať vraj nemám, že by to bolo iné, keby sme nemali a striekal by do mňa

čiže bud kľudná, neviem ako teba, ale mňa jej slová celkom potešili, ale teraz začínam mať obdobie, kedy mám dostať krámy a už zas vo mne rastie strach a stres, ale vždy pomyslím na jej slová

janekMY33

joj zlatko musis robit iba oral jeho to uspokoji a ty sa nemusis viacej bat a treba ist na gyndu a nech ty predpisu antikoncepciu a ten kondom a striekanie mimo aj ked budes uzivat antikoncepciu

nikky6

to je normalne ked este len so sexom zacinas..tak nech sa nespravi v tebe a nemas sa čoho bat a i keby sa spravil v tebe tak sa nemas coho bat ak ma kondom..neboj ten strach ta po čase prejde