Ahojte, mam 22 rokov a zacnem asi od konca. Uz skoro 2 roky som nemala ziaden vztah pretoze keby som si nasla este raz takeho aky bol ten posledny tak by ma asi slahlo;). No uz by som aj chcela len akosi sa mi nedari, uz sa aj bojim a je to taky zacarovany kruh.Nemozem povedat zeby som si s chlapcami nerozumela..len ako by som ich podvedome este skor odplasila ako sa nieco vyrysuje...
Ako male dievcatko som mala zlu sex. skusenost a ta ma dost poznacila. Som dost zdrzanliva a neviem sa uvolnit. Ked som mala predoslych frajerov tak musim povedat ze som velmi na sex chut ani nemala. S prvym som bola este mlada a vzhladom na zazitky som na to nemala chut a s druhym ma to vobec nelakalo-spatne si uvedomujem ze som ho nemala rada. Cize som este panna. Sex ako taky mi moc nechyba, mozno je to vsetko spojene s mladostou neviem. Len problem je v tom ze uz sa aj bojim. Bojim sa hladat si priatela lebo ked zacnem uvazovat nad niekym ze "aha ten by mohol byt" potom hned sa zabrzdim ze co robim, ved v mojom veku vztahy smeruju smerom ktory ja neovladam a v ktorom som neschopna.
Viem ze ak ma bude mat rad tak to vsetko pochopi...ja len nechcem byt uplne neschopna a odstrasit ho hned na zaciatku. Predsa ak sa ide niekto bozkavat a maznat s 22 rocnou predpoklada ze uz vie co robi...a mne to robi dost velke problemy :( teda ani neviem preco pisem. Chcela by som len trosku poradit a povzbudit. A spytat sa hlavne chlapcov ci vas nieco take dokaze na zaciatku velmi odradit???Ked tam nie je este laska len sympatie...mate pochopenie ked zena nie je "dracica" ci vas to hned odradi a zacnete ohovarat a vysmievat?...to by mojej psychike co sa toho tyka nepomohlo a preto som aj zdrzanliva a nezacnem si s hocikym. Preto len cakam cakam ale bojim sa ze dalej sa to bude len zhorsovat a ja sa budem len viac a viac bat...Dakujem za prispevky :)