Vztah/zla skusenost/strach?

Príspevok v téme: Vztah/zla skusenost/strach?
fatka

Ahojte, mam 22 rokov a zacnem asi od konca. Uz skoro 2 roky som nemala ziaden vztah pretoze keby som si nasla este raz takeho aky bol ten posledny tak by ma asi slahlo;). No uz by som aj chcela len akosi sa mi nedari, uz sa aj bojim a je to taky zacarovany kruh.Nemozem povedat zeby som si s chlapcami nerozumela..len ako by som ich podvedome este skor odplasila ako sa nieco vyrysuje...

Ako male dievcatko som mala zlu sex. skusenost a ta ma dost poznacila. Som dost zdrzanliva a neviem sa uvolnit. Ked som mala predoslych frajerov tak musim povedat ze som velmi na sex chut ani nemala. S prvym som bola este mlada a vzhladom na zazitky som na to nemala chut a s druhym ma to vobec nelakalo-spatne si uvedomujem ze som ho nemala rada. Cize som este panna. Sex ako taky mi moc nechyba, mozno je to vsetko spojene s mladostou neviem. Len problem je v tom ze uz sa aj bojim. Bojim sa hladat si priatela lebo ked zacnem uvazovat nad niekym ze "aha ten by mohol byt" potom hned sa zabrzdim ze co robim, ved v mojom veku vztahy smeruju smerom ktory ja neovladam a v ktorom som neschopna.

Viem ze ak ma bude mat rad tak to vsetko pochopi...ja len nechcem byt uplne neschopna a odstrasit ho hned na zaciatku. Predsa ak sa ide niekto bozkavat a maznat s 22 rocnou predpoklada ze uz vie co robi...a mne to robi dost velke problemy :( teda ani neviem preco pisem. Chcela by som len trosku poradit a povzbudit. A spytat sa hlavne chlapcov ci vas nieco take dokaze na zaciatku velmi odradit???Ked tam nie je este laska len sympatie...mate pochopenie ked zena nie je "dracica" ci vas to hned odradi a zacnete ohovarat a vysmievat?...to by mojej psychike co sa toho tyka nepomohlo a preto som aj zdrzanliva a nezacnem si s hocikym. Preto len cakam cakam ale bojim sa ze dalej sa to bude len zhorsovat a ja sa budem len viac a viac bat...Dakujem za prispevky :)

doubledog

podla mna to pre vela chalanov neni ziadny velky problem, nemusis to tak prezivat, nie su vsetci taki, ze chcu len babu do postele
sex je super, a ked budes mat fajn chalana vedla seba, zistis to aj ty

mandinka

Sex v 22 podľa mna nestoji za vela, strach z otehotnenia a aj hanblivost bránia vychutnať si to pravé milovanie, kľudne si počkaj na toho pravého aj do 30. Ludia po 30 sú vyzretejší psychicky a citovo stabilnejši, dobrý sex prichádza s pocitom bezpečia a dovery v partnera.

fatka

jasne ze nespravim. Mam svoj rozum, len vravim ze to vo mne evokovalo pocit sa nad tym zamyslat ci som az fakt taka divna....a preto sa pytam na to viacerych ludi ako to vnimate vy....a dakujem vam velmi pekne za vase myslienky, postoje a nazory ;)

bodocka

ach no ale aj ked sa zhodnes s tvojou kamoskou v tolkych nazoroch, veciach, za to ze ona povie ze odsudzuje tych co maju 20 a su stale poctivy, to je teda kravina sprosta... nemozes sa nechat ovplyvnovat jej cudnym nazorom... boze co si ona mysli?? a ked ti povie ze aby si skocila do studne lebo je to dobrodruzstvo tak to spravis??
musis robit veci hlavne podla toho ako to citis... a nezaoberaj sa stale tou otazkou..je dost citiliva a myslim ze v dnesnej dobe ti malokto povie ze mat 20 a byt panic panna nie je chore... a mozno ti nechce "az tak dobre" poradit ako to vyzera...

qqq

Chlapi to tu krasne napisali...a pokial sa bojiš prvych dotykov, bozkov a maznania sa - pišeš, že chalan asi očakava že 22 ročna vie čo robi...no každy to robi inač a skusenosti naberaš len skusenosťami:)tak sa neboj a uvoľni sa, nemysli na trapasy, ktoré by sa mohli stať, lebo tie sa stavaju stale a je to normalne - pri všetkom. Veci idu vždy ľahšie keď sa beru s usmevom:)

rony26

dakujem aj ja :-)...aj ked to dievca je uz viac-menej pase, ona ma ine predstavy, takze to vidim tak, ze sa s tym zmierim a pojdem dalej...a dufam, ze ma este take stastie v zivote stretne...teda nedufam, som o tom presvedceny :-)

fatka

jej rony26 to si napisal velmi pekne :) dakujem ti...aa prajem ti tiez vela stastia aby to dievca zmenilo postoj a nemala ta uz viac na haku ;)

rony26

chcela si sa spytat chalanov, tak mi neda nezapojit sa...k tej tvojej otazke asi tolko, ze taki, ktori by sa ti kvoli tomu zacali vysmievat, tak to su prave ti debili, ktori su ti ukradnuti ako sama pises...ja nebudem hovorit za druhych, ale za seba mozem povedat, ze ja som sa tiez pred par mesiacmi zahladel do dievcata, ktore ma ma doteraz na haku...a zahladel som sa do jej krasnych oci a carovneho usmevu...a urcite sa mi hlavou neprehanali myslienky typu ako ju co najskor dostat do postele...len som chcel niekoho kto ma bude mat rad a koho budem ja milovat, niekoho kto tu bude pre mna a pre koho tu budem ja, niekoho kto sa bude so mnou smiat a aj plakat...a este k tomu, ze nie si „dracica“...no ja som taky isty a ani za svet sa neviem rozhybat ked sa mi nejaka baba paci...len odo mna ako chalana sa ocakava, ze budem ja ten iniciativny, kym ty sa tym nemusis az tak trapit...lebo raz pride ten co bude z teba uplne hotovy, pojde po skutocnych hodnotach vztahu a rad si pocka aj na to vsetko pekne co k tomu patri...a bude cakat kym nebudes ty chciet, lebo ta bude milovat, respektovat a vazit si ta...tak ti zelam aby si nasla toho praveho a vymenila pocit samoty za skutocnu lasku...drz sa a hlavne s usmevom :-)