sex

viki777

nikagold : asi si zle pochopila, on sa na mna nevykašle. praveze to robime aj 4-krat za sebov, lebo on sa dokaze rychlo spravit

nikagold

on sa spravi za 5 min a na teba sa uz akoze vysere, ved chvilu pockajte nech sa mu dostane zase do formy a uspokoji aj teba, je to dobry SEBEC ked sa spravi len on a na teba uz potom nemysli...
kopla by som takeho do sraku

Heinz-klátil

Tak to je norálne, že 5minut a potom sa spraví, veď on nieje pornoherec (alebo je :)
Ja tiež keď sa spravím tak musím počkať 5-10 minút na ,,znovudobitie,, inak to nejde. Alebo mu kúp tú blbosť, videl som to v telke a nazvali to ,,kapesní píča,, :) tak môže trénovať výdrž.
Pekný deň

janekMY33

joj zlatko to je normalne raz do tyzna je malo ja osobne keby som to mal iba raz do tyzna tak sa urobim za min. ale ty ako predstavitelka zenskeho pokolenia by si mala vediet ze ked sa urobi tak po neakej dobe to skusit este raz a to bude trvat urcite dlhsie ako 5 min.

AdamKrt

Urcite existuju aj nejake pripravky, ktore pomahaju oddialovat ejakulaciu. To poradia skor v sexshopoch, alebo lekarnach.

Co som pozeral, taky MESOCAIN gel co maju v lekarnach, sa pouziva napr. na znecitlivenie mocovej trubice, nema zistene nejake vedlajsie ucinky, takze by sa mal dat pouzivat, napr. trosku na spicku zaluda. Lepsie poradit sa v tomto s lekarom, gynekologom, alebo lekarnikom.

AdamKrt

Aha, zle som si to vysvetlil, myslela si inu znacku kondomov, tie znecitlivejuce.

Niekto hovori, ze cez Durex Extra safe, toho citi menej, ale je to len hrubsi kondom, takze je to otazne....

U BIXu je to napr. kondom s benzokainom - BIX Time Control pre oddialenie ejakulacie, podobne Durex Performa.

AdamKrt

Aka znacka kondomov - myslis, ktoru pouzivam ? Skusal som vselico - niekolko modelov Durexu, Primeros extra lubrikovany, Primeros XXL, Primeros vrubkovany, Primeros ACT Aroma - ale trhalo sa to vsetko. Zatial spokojnost s Masculan, BIX Basic, Carex Classic, alebo Carex vrubkovany. Carex Classic sa sice tiez trhal ale na druhej strane vydrzal velmi slusnu jazdu do zadocku bez lubrikacie. Ked som ho zacal macat, ked sa mi to zdalo uz suchsie, tak uz to potom bolo uplne v pohode bez trhania. Takze zatial mam vitaza Carex /ci uz klasicky, alebo vrubkovany/ a keby ten nebol, tak beriem BIX Basic.

viki777

No však prave tak to robime...ze milujeme sa asi tak cca do 10min,aj menej...potom počkame a znova to iste...ja by som chcela tiež aspon taku hodinku v kuse,aby som si to konečne užila poriadne aj ja...a aka je značna tych kondomov?

AdamKrt

Daju sa kupit kondomy alebo gely,ktore predlzuju vydrz.

Da sa aj tak, ze ho zacnes vzrusovat oralom, za 5 minut sa urobi a pokracujes este dalej, alebo zatial bude on vzrusovat zas Teba a za tu dobu mu uz naskoci motor... :)

Tiez sa viem rychlo urobit, casto aj do cca 1 minuty, ked sa na to sustredim. Ale staci robit prerusovanu suloz, oddialit ejakulaciu, ked to uz na chlapa ide a pokracovat o chvilocku dalej. Takto sa mozem milovat aj hodiny 2,3,4 a ked ma priatelka dost, poviem mi - a urobim sa pri milovani do minuty.

Ak sa iba rychlo vystrieka a koniec, tak je sebec.