asi pred dvomi rokmi, tusim to bol zaciatok septembra som si dala zaviest pausal. len neviem presny datum. 20.9 mam napisane v maily ze ziadost o elektronicku fakturu schvalena, takze by to malo byt nejako v tom obdobi. zabudla som spomenut operatora - je to orange. a zaujima ma postup aky sa robi pri tom ked mi konci pausal. ci mi oni poslu nejake upozornenie, alebo si to mam sama strazit.ak nechcem pokracovat s tymto pausalom - ake mam vlastne moznosti a keby som chcela pokracovat, tiez ake mam moznosti. kedy najneskor si to mam ist vybavit? nie ze mi povedia ze sa to uz neda a budem dalsie 2roky musiet pokracovat
orange pausal
aha diky
Po dobe viazanosti si potom mozes pausal kedy kolvek zrusit.Viazanost si mala len na dva roky.
a keby som chcela aj dalej pokracovat, napr. do vianoc by som si ho chcela nechat a cez vianoce zmenit ak bude nejaka ina dobra ponuka? da sa to ci potom automaticky mam zase na dva roky dany pausal?
Treba ist na obchodne miesto orange,kde si si davala zaviest pausal a povedat,ze ked ti skoncia dva roky viazanosti,ze chces ukoncit zmluvu.Ja idem vacsinou mesiac dopredu a oni mi presne povedia na mieste ku ktoremu datumu ma "vypnu".Takze urcite chod uz teraz v auguste,aby si potom neplatila o mesiac naviac,ked uz nechces dalej pokracovat.