problemy s chrbticou

Príspevok v téme: problemy s chrbticou
randi

ahojte, mam 23 rokov a dlhe roky problemy s chrbticou. Pred rokom mi na MR zistili protruziu platnicky L4/L5 7mm a extruziu L5/S1 12mm so smerovanim vyskoceneho jadierka na miechu a tlakom na koren. Pochodila som uz vela lekarov (ortopedov, neurologov,...) a jediny zaver je taky, ze stale chodim iba po rehabilitaciach (elektroliecba, masaze, specialne cviecenia), ktore mi ale vobec nepomahaju. V poslednej dobe, mi v tych miestach zacalo velmi neprijemne a bolestivo akoby pukat, na co mi neurolog povedal, ze je to normalne. Je podla vas takyto pristup lekarov normalny? je tu niekto, kto bol s takouto diagnozou na operacii a pomohlo mu to?

randi

carlos, lenze ja by som tu operaciou mozno aj podstupila, lebo fakt mam pocit, ze uz mi nic ine nepomaha, ale problem je v tom, ze ziadny lekar mi ju zatial vobec nenavrhol, preto som sem napisala, ci aj ostatni s mojou diagnozou maju rovnaku skusenost s pristupom lekarov (predpisanie liekov, pripadne rehabilitacia) a taktiez ma zaujima, ci sa tato moja diagnoza vobec operuje.

carlos

RANDI, pozri sekciu ,,hernia disku,2xoperácia,17r., kde som opísal v krátkosti svoju genézu s hedi.Mne operácia veľmi pomohla, a vyčítam si,že som nemal tolko váhať,pretože ak je nerv dlho utláčaný, je možné, že sa celkom už nedokáže zregenerovať.A taktiež napchávať sa liekmi to nie je žiadna výhra. Kvalita života s bolesťou a liekmi, to som odmietal.A zatiaľ sa vďakabohu vyplatilo.

SarahCon011

Ahojte tiež mám podobné problemy s chrbticou ako randi,ak niekto mate s tym skusenosti prosim radu na email dakujem