Ahojte.Trpím už asi 5 rokov s bradavicami mám ich pomaly už všade a nie a nie sa ich zbaviť chodievam ku kožnému,natiream si ich takým lakom co mi predpisal ale nepomaha nic skor sa asi este rozmnozuju totoleto sa mi dostali uz aj na nohy a neviemako sa ich zbavit.Teraz som si kupila Wartnner aleneviem , ci pomoze mate uz niekto s tým skusenostipomohlo vam to ,lebo je to dost drahe , neviem ci sa to oplati kupovat.Dakujem za odpovede
Wartner - bradavičník
katka35 a aké homeopatiká si na to kúpila?
katka35 a aké homeopatiká si na to kúpila?
jedine co na bradavice zabralo boli homeopatika- osobna skusenost. dovtedy som sa roky trapila uz roznych dermatologov-mastickarov
bradavice treba liecit zvnutra
No aj ja mam bradavicu, ktorej som sa nezbavil lakom. Myslel som, ze toto by mohlo pomoct, ale tiez sa mi to zda trochu drahe, aby som si to kupil len na skusku. Tak ak mate niekto skusenosti, napiste prosim. Sisenuska mohla by si aj ty napisat, ak ho mas uz kupeny.
No vyskusaj a uvidis...tazko povedat, ci sa da doverovat tym reklamam...Duofilm si neskusala?..ale nato, aby sa ti tie bradavice nevytvarali, musis vypudit virus z tela-posilnit si imunitu...lebo tym, ze sa ich zbavis navonok este neznamena, ze sa nevratia.
sisenuska, ale ved ty si napisala, ze si si ho uz kupila, tak preco sa pytas, ci sa ho oplati kupovat?