Liecitel Anton Jasica

Dusan S

Po prečítaní niektorých príspevkov som prekvapený, akí nevzdelaní sú niektorí ľudia, keď považujú akupresúru za šarlatánstvo. 17 € sa im zdá veľa a niektoré ženy sú dotknuté, keď ich "obchytkával". Zrejme v živote neboli u gynekológa, ten si "dovoľuje" oveľa viac...
Mne pomohol s chrbticou, napriek liečeniu lekármi som sa tri mesiace nedokázal zohnúť. Hneď po prvej akumasáži (áno, bola bolestivá, ale ani lekárske zákroky nie sú bezbolestné) som sa zohol na 70% a neskoršie ďalšie dve to úplne doladili. Netvrdím, že vylieči každého, ale to ani lekári - každý má určité percento úspešnosti, ale hlavné je, že dokážu pomôcť.

Evicka Liptov

Zdravíčko všetkým.Čitam všeličo a nemôžem uveriť vlastným očiam.K panovi Jašicovi som sa dostala s kamoskou a lutujem ze som o nom nevedela skôr!!! Velmi mi pomohol s chrbticou ( krizovou aj krcnou)ktoru mi nevedeli dat dokopy lekari ,super maserka ,ani lieky.Nie je žiadny šarlatan.Stači si nastudovat meridiany...svoje telo....keby sme to,čo robi on vedeli vsetci chorí...boli by sme zdraví.A tí co pišu ako vam povytahoval peniaze z penazenky...nuž mali ste ozaj ist do lekarne a podporiť farmaceuticke korporacie...asi by ste vyzdraveli 1000%.Takze DOPORUCUJEM...mne ozaj velmi pomohol a aj pristup ma ansolutne v poriadku.Odovzdava ludom to , čim ho obdaril pan Boh.Prajem všetkym pevne ZDRAVÍCKO a spravne rozhodnutie íst k nemu.Samozrejme že raz nestači....ale kazdý jedinec nech urobi tak, ako to cíti....ja sa tešim už nabudúce....

Katryna

Nikdy viac tento pán. Obyčajný úchyl, ktorý vás obchytkáva na intímnych miestach a nič viac. Odišla som odtiaľ cca po 10 minútach s plačom a bolesťami horšími ako boli...vraj lebo to treba zopakovat...no viac ma tento starý obchytkávať nebude!

trishy

ja som pana Jasicu navstivila uz niekolko krat, a nelutujem peniaze ktore som tam nechala, za to ako mi pomohol by som kludne dala aj viac penazi. pomohol aj mojej rodine, nie len mne. ta suma co berie je smiesna v porovnani s tym ze mi usetril problemy niekolko rocne s ktorymi som si nevedela rady. nepouziva ziadne okultne praktiky, to su len vyplody zavistlivcov podla mojho nazoru. pracuje cez reflexne body ale ovela intenzivnejie ako klasicky maser, takze aj ten efekt je ovela lepsi. ked mam nejaky problem nevaham sa k nemu vybrat z vychodneho slovenska, stoji mi to za to. urcite lepsia investicia ako kupit si nejake lieky z ktorych je cloveku akurat tak este horsie.

p.d.

Ja poznam takeho, co vie skutocne pomoct, ale:) Ludom stale vravi, ze maju porobene. Podla mna ich vodi tak trochu za nos a ak niekto naleti, tak sice bude cisty ako lalia, ale aj v penazenke:)))

tfiserova

K Jašicovi chodím podľa potreby, nie je to žiadny okultizmus ani silvova metóda (tú som absolvovala dávno, ale vy žaduje veľkú trpezlivosť a pravidelný trénning, čo som ja trochu lenivá). S jeho prácou som spokojná.Keď som s bolesťami v koncoch a lekári ma pchajú liekmi od buka do buka aj tak skočím u Jašicu. Takže som si povedala, radšej pošetrím pečeň a peniažky a idem. Viem je drahý , ale čo je dnes lacné, v lekárni sú doplatky oveľa väčšie.Samozrejme nepomôže každému, ale treba vyskúšať a keď je problém zastaraný tak to vyžaduje viac návštev.