Mile damy - milenky! Nejdem Vas odsudzovat. Viem, ze vsetky co tu piste nie ste vypocitave, ale zial zalubene. Aj napriek tomu, ze je to silne, budte prosim rozumne a nebudujte si svoje stastie na nestasti inych! Niektore mate mladsich, niektore starsich partnerov. Okrem toho, ze ublizujete nic netusiacej, castokrat milujucej manzelke, myslite prosim aj na deti svojich partnerov. Som dieta rozvedenych rodicov, ked som mala 20 rokov. Teraz sa mi asi rozvadzaju susedia- obidva rozpady vztahov su pre neveru!A to este nehovorim, kolko vztahov sa takto rozpadlo v okoli, alebo kolko ludi na okolo podvadza ci je podvadzanych. Vy si myslite, ze ked Vam partner narozprava, ze nie je vo vztahu stastny alebo ze im to neklape, ze je to pravda? Smiesne! Kazdy vztah riesi problemy. Ludia su individualne osobnosti a tak su casto ich nazory odlisne a problemy sa riesia hadkami, nervozitou- nie len v partnerstve, vsade! Ak nejaka rodina aj riesi nejake problemy, maju sa riesit vzajomne a nie tak, ze si jeden najde dalsieho partnera, ktory ho polutuje, vypocuje a postazuje si na toho "zleho" partnera. Ak si Vasi partneri stazuju na svoje zeny ci priatelky, skutocnost je taka, ze ich lubia a preto su s nimi. Mozno maju nejake krizy a problemy, ale vy ste pre nich len fyzicke a psychicke rozptylenie problemov. Pri vas sa odreaguju, ale ostavaju s tymi, ktorych lubia! Chlap totiz ked miluje, tak o svoje stastie bojuje, za akukolvek cenu!!! Ak by chceli byt s vami, tu bolest ktoru sposobia by isto pretrpeli a zvlast ak tie vase vztahy trvaju tak dlho! Viem ze je to tazke, ale vy sa trapite a este aj sposobujete trapenie inym! Stoji to zato? Ak uz nemate vlastnu hrdost, rozmyslali ste niekedy nad detmi svojich partnerov? Ohlasujem sa preto, lebo mi uz tato nezodpovednost a bezcharakternost lezie na nervy. Nasi mladi susedia mali v manzeltsve posledne dost hadky. Deti, peniaze, domacnost a tak...klasika v manzelstve. Zena to riesili tym, ze si pisala s ludmi na pokeci a nasla si mladsieho milenca. Prva na to prisla dcera, ale mama tvrdila, ze je len kamarat. Hm...jasne, deti nie su sproste! Uz to prasklo a zistil to aj manzel! Hadky, ublizovanie a krik su na dennom poriadku. Vcera v noci som stala pod oknami cinzaku a triasla sa strachom, lebo ich dcera - 17 rocne dievca chcelo z toho vsetkeho skocit z balkona. Mile milenky, viete co vsetko spravi vasa laska- navyse vlastne asi ani nie stastna s nami detmi?! Ich maly syn tomu este moc nerozumie, ale verte tomu, ze vsetko co doma vidi si zapamata! A dcera? Je vo veku, kedy spoznava vlastne lasky, okutakava si opacne pohlavie a tak. Co myslite, ze to spravi s jej psychikou? A to uz chodi z toho k psychologicke! Ja Vam teda poviem co! Mam 25 a nedokazem verit, ze raz nebudem podvadzana, lebo sa moj mily zalubi, alebo mu prepne, lebo ho zvedie nejaka krava, alebo naopak prepne mne, ublizim mu, alebo si znicim rodinu. Viete ake su tie myslienky bolestne??? Som dost silna osobnost, znesiem vela a nedam si ani skakat po hlave, ale od rozvodu svojich rodicov a vnimania tohto egoistickeho myslenia na okolo som neuveritelne ziarliva. Nicim tym seba a obcas aj svojho partnera. A rovnako su na tom moje dve sestry! A komu za to vdacim? Jednej krave, co uz rozbila zopar manzelstiev, resp. ich narusila, ale nie stastne pre odpustenie vydrzali. A to to ani nebola mlada zaba, pri ktorej by len otcovi po 40- tke preplo a chcel si dvihnut ego! Vsetko to boli a zije sa s tym dost na hovno, tak sa prosim nad sebou zamyslite. Dakujem v mene vsetkych rozvedenych deti a ich matiek (obcas aj otcov)!
Pre vsetky milenky! Prosim citajte!
nie vobec ti to zily netrha,len sama urazka za urazkou,a najlepsie na tom je,ze este tu zatahujes aj ine temi s fora,ze kde aka je.../napr.barbinka/
co tu do toho tahas ine,temi...
mi pripadas ako starenka-drbna.
A vies ako mi pripadas?ako keby si chcela ukazat a stat sa NAJNAJIDEALNEJSOU MANZELKOU
tym,ze das manzelovi slobodu,milenku a DETI su u teba na poslednom mieste.Mas nazory len z teorie,ako by sa to malo robit,ale zivot je o niecom inom ZLATICKO a vtedy ti teoria nepomoze,ak k niecomu dojde.
ahojte..ja som bola tiez len milenka jedneho chlapa...ale napriklad ja som o tom vobec nevedela ze je zenaty..ani ze ma deti...len tak nahodou ked sme boli nakupovat sme stretli jeho 13rocnu dceru s kamaratkami...bolo to strasne...ale ked on bol tak skvely chlap milenec,clovek bol to taky pravy tvrdy chlap ale k zenam milucky...bolo tazke ho opustit....ale aj tak si hovorim je to chyba ich obidvoch ako rodicov...napr mojej kamaratke sa teraz rodicia rozvadzaju ale neziju spolu intimne uz 10 rokov a kazdy mal z nich odvtedy vela partnerov...a deti to prijali perfektne..si ich oblubili tych partnerov...a vsetci ziju ok...proste im to nevyslo a zivot ide dalej..dokonca boli aj ich mama s priatelom a ich otec s priatelkou a obidve baby na chate....a zevraj tam bolo skvele....nemaju s tym vobec problem...
swayka heej ani ja nemam rada tychto ludi:-))Tak je to apson vzajomne,nerypala som do barbinky,nahodou ma vystiznu prezyvku a ma aj take "dokonale" nazory,nie len v tejto teme.Ja sa len cudujem,preco sa nenajde nikto schopny diskusie a vsetci sa len citia dotknuti.Mna tu tiez vela ludi pourazalo a zily mi to netrha:-)
To je take typicke:-))Sa musim smiat,ludia sa snazia nepohodlnu diskusiu zrusit.V poriadku damy ja sa teda odmlcim uplne,uz ma nebudete musiet citat,ked je to take bolestive:-))
nikushka to je vzdy smutne,ale keby neboli zeny take labilne a snazili sa svojmu partnerovi viac rozumiet,mohlo by byt tychto deti menej.
sway,ty si nedas pokoj,a potom sa cudujes,ze ta tak maju tu radi,niektory.Zasa si mala potrebu rypnut do barbinky,co?
mozno trosku od temy,ale osobne si myslim ze v nefungujucom vztahu najviac trpia deti...a ak su medzi partnermi hadky,krik,slzy a vycitky na dennom poriadku,tak ten rozvod je asi lepsi variant.
Samozrejme,najidealnejsie je zazit fungujucu rodinu a milujucich rodicov,ale bohuzial nie vzdy je to mozne...
barbinka deti z rozvedenych rodin ano,ale len ak si zazili hadky,vzajomnu nevrazivost rodicov a ostatne neprijemne veci,ktore su s rozchodom 2 ludi so zavezkami spojene.Ale deti z fungujucich rodin poznacene nie su:-)
barbinka,nie vsetko,co je dobre ,musi vyzerat ako vystrihnute z tvojho barbie worldu.
sway nemáš vôbec pravdu. Deti rozvedených rodičov sú tým rozvodom poznačené, či je dôvod milenka, alebo niečo iné. A nebudem ti to tu vysvetľovať, že prečo. Lebo sa mi to zdá totálne zbytočné.
kendy Teba dojimaju take obycajne veci?Pokial ma dieta dobrych a starostilivych rodicov.Nevnima,ze by sa kvoli niekomu konkretnemu hadali,tak vztahy svojich rodicov a ich znamych neriesi.Deti vacsinou nahuckaju mamicky proti milenkam,lebo dieta ma potrebu chranit matku a tym prijma jej nazory.Ak je vsetko v poriadku,vysledkom nie je dieta ako "postihnuta" ,ale dieta ako Petuska,ktora svojim rodicom rozumie..
Už se perou??
Sway - tak to ma teda dojalo, ten tvoj prvý príspevok... Vraj deti by si mali uvedomiť, že rodičia sú slobodní...
Skús to povedať 4-ročnému dieťaťu... veď by si to malo uvedomiť...