Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pre vsetky milenky! Prosim citajte!

Príspevok v téme: Pre vsetky milenky! Prosim citajte!
"postihnuta"

Mile damy - milenky! Nejdem Vas odsudzovat. Viem, ze vsetky co tu piste nie ste vypocitave, ale zial zalubene. Aj napriek tomu, ze je to silne, budte prosim rozumne a nebudujte si svoje stastie na nestasti inych! Niektore mate mladsich, niektore starsich partnerov. Okrem toho, ze ublizujete nic netusiacej, castokrat milujucej manzelke, myslite prosim aj na deti svojich partnerov. Som dieta rozvedenych rodicov, ked som mala 20 rokov. Teraz sa mi asi rozvadzaju susedia- obidva rozpady vztahov su pre neveru!A to este nehovorim, kolko vztahov sa takto rozpadlo v okoli, alebo kolko ludi na okolo podvadza ci je podvadzanych. Vy si myslite, ze ked Vam partner narozprava, ze nie je vo vztahu stastny alebo ze im to neklape, ze je to pravda? Smiesne! Kazdy vztah riesi problemy. Ludia su individualne osobnosti a tak su casto ich nazory odlisne a problemy sa riesia hadkami, nervozitou- nie len v partnerstve, vsade! Ak nejaka rodina aj riesi nejake problemy, maju sa riesit vzajomne a nie tak, ze si jeden najde dalsieho partnera, ktory ho polutuje, vypocuje a postazuje si na toho "zleho" partnera. Ak si Vasi partneri stazuju na svoje zeny ci priatelky, skutocnost je taka, ze ich lubia a preto su s nimi. Mozno maju nejake krizy a problemy, ale vy ste pre nich len fyzicke a psychicke rozptylenie problemov. Pri vas sa odreaguju, ale ostavaju s tymi, ktorych lubia! Chlap totiz ked miluje, tak o svoje stastie bojuje, za akukolvek cenu!!! Ak by chceli byt s vami, tu bolest ktoru sposobia by isto pretrpeli a zvlast ak tie vase vztahy trvaju tak dlho! Viem ze je to tazke, ale vy sa trapite a este aj sposobujete trapenie inym! Stoji to zato? Ak uz nemate vlastnu hrdost, rozmyslali ste niekedy nad detmi svojich partnerov? Ohlasujem sa preto, lebo mi uz tato nezodpovednost a bezcharakternost lezie na nervy. Nasi mladi susedia mali v manzeltsve posledne dost hadky. Deti, peniaze, domacnost a tak...klasika v manzelstve. Zena to riesili tym, ze si pisala s ludmi na pokeci a nasla si mladsieho milenca. Prva na to prisla dcera, ale mama tvrdila, ze je len kamarat. Hm...jasne, deti nie su sproste! Uz to prasklo a zistil to aj manzel! Hadky, ublizovanie a krik su na dennom poriadku. Vcera v noci som stala pod oknami cinzaku a triasla sa strachom, lebo ich dcera - 17 rocne dievca chcelo z toho vsetkeho skocit z balkona. Mile milenky, viete co vsetko spravi vasa laska- navyse vlastne asi ani nie stastna s nami detmi?! Ich maly syn tomu este moc nerozumie, ale verte tomu, ze vsetko co doma vidi si zapamata! A dcera? Je vo veku, kedy spoznava vlastne lasky, okutakava si opacne pohlavie a tak. Co myslite, ze to spravi s jej psychikou? A to uz chodi z toho k psychologicke! Ja Vam teda poviem co! Mam 25 a nedokazem verit, ze raz nebudem podvadzana, lebo sa moj mily zalubi, alebo mu prepne, lebo ho zvedie nejaka krava, alebo naopak prepne mne, ublizim mu, alebo si znicim rodinu. Viete ake su tie myslienky bolestne??? Som dost silna osobnost, znesiem vela a nedam si ani skakat po hlave, ale od rozvodu svojich rodicov a vnimania tohto egoistickeho myslenia na okolo som neuveritelne ziarliva. Nicim tym seba a obcas aj svojho partnera. A rovnako su na tom moje dve sestry! A komu za to vdacim? Jednej krave, co uz rozbila zopar manzelstiev, resp. ich narusila, ale nie stastne pre odpustenie vydrzali. A to to ani nebola mlada zaba, pri ktorej by len otcovi po 40- tke preplo a chcel si dvihnut ego! Vsetko to boli a zije sa s tym dost na hovno, tak sa prosim nad sebou zamyslite. Dakujem v mene vsetkych rozvedenych deti a ich matiek (obcas aj otcov)!

[zruseny17]

mila veronana,
ty asi citas nejaku inu diskusiu,alebo trpis dyslexiou...pretoze sway spominala rozdiely ale uviedla aj konkretne priklady-a bohuzial prave ohladom vzdelania...
a kedze sway vypusta do sveta-resp.na forum taketo hlasky,vzhladom na jej vek (mladicka nerozvaznost) sa jej nazory na danu temu ani nedaju brat vazne...

veronana

nikto tu neposudzuje ľudí na základe zamestnania, resp. vzdelania. Sway iba napísala, že sú tam rozdiely. A rozdiely medzi nami naozaj sú.

sway

nikushka kazdy sa v zivote mame,co ucit..Najdu sa blbci aj medzi pravnikmi aj medzi murarmi. Prirodzena inteligencia je dana,ale musia byt urcite podmienky dodrznane,aby ju clovek mohol rozvijat.Ci chces,ci nechces aj inteligentny clovek zakrpatie,ak vykonava iba manualnu pracu a nieje takisto obratny v prejave ako advokat,ktory to ma na dennej cinnosti.Vrrrr zase som nieco napisala a vyvolalo to ohlas.Ja som zvyknuta ludi kategorizovat podla toho aka je vacsina a vynimka vzdy len potvrdi pravidlo.Akurat nechapem ,preco sa ludia najradsej ohanaju tymi vynimkami.

sway

keeetr mozno mas ty pravdu v tom,ze niekedy pisem sposobom ako by som si bola mojim nazorom 101% ista,nie je to tak.Takze vdaka za napomenutie;-)Ja rada veci skumam a ako pise jajka mam 22 rokov,odzite sice viac a ine veci ako rovestnicky a s mariou sa porovnavat nemozem a ani nechcem.Ja sa polepsim a skusim viac pisat v otazkach ako v pravidlach.To je len jednoducho moj direktivny styl prejavu,ja za nho nemozem;-)
okrem toho tema je zaujimava,tvarna a dolezite je,ze slobodna,cize mozu prispiet najroznejsi ludia s najroznejsimi nazormi a teraz sa odmlcim,nech dostanu priestor ostani:-)
Majte sa

[zruseny17]

mila sway,vysoka skola dava predovsetkym vzdelanie...nie intelekt...
z tvojho uhla pohladu ludia pracujuci manualne nedosahuju intelekt ludi s vs vzdelanim-a zrejme teda aj tvojho (kvazi) intelektu...
apropo,a co ak niekto aj ma vyssie vzdelanie,ale zivi sa predovsetkym rukami,len preto lebo je na to odkazany?
nemyslim ze je spravne posudzovat ludi na zaklade zamestnania,resp. vzdelania...
A uznavam,moj prispevok nie je k teme,ale je to moj nazor na reakcie sway.

[zruseny12]

JAJKA
len ta poopravim
mam 41rokov,jedno manzelstvo za sebou jeden nevydareny vztah,mojou vinou,toho cloveka som nepoznala a skoro som sa k enmu nastahovala...
a teraz uz zijem 14rokov s druhom...
a vela skusenosti,lebo som sa niekedy nacestovala,este v dobe ked ludia vele necestovali
ale to nie je na chvalenie

jajka001_

len by som chcela pripomenut zivotne skusenosti...mariaa ma okolo 40 rokov myslim, a par vaznych vztahov za sebou plus deti, sway ma cosi po 20 a malo znalosti o vztahoch.... to co prezijes na vlastnej kozi je nezastupitelne vzdelanim

[zruseny12]

mozno su nejake rozdiely,ale nemusis to vytahovat...
nechce sa mi tu uz diskuovat,lebo vidim,ze ked sa k niecomu clovek dopracuje zacne sa tu vytahovat vsetko mozne len nie ,to co sa ma...potom sa tu zbytocne hadame atd.
inak s tymi pohl.chorobami som chcela prist uz skor,len som sa nedostala na PC...

psychologičk

ženy neposudzujete inteligenciu na základe vysokých škôl, cestovanie, manuálnej práce.....genetika, osobné dannosti, sociálna a ekonomické prostredie...všetko vplýva na človeka...zase úzky pohľad na svet.

keeetr

tak to som uplne rada čo si napísala...lebo si ozaj pôsobila tak ako si sa opísala...ja som si tiež rada prečítala čo píšeš, ale niekedy mi v tom vyznel ton, že si zastanca len toho čo hovoríš...prepáč, ale každý chápeme inak.

hoci nie som robotníčka a nie z dediny a gramatiku ovládam, tak jednoducho ma urazilo to, čo si napísala a netýkalo sa to mna...prepáč ale bolo to dosť netaktné!!! tá pani ktorej si to napísala, ta tu ešte aj pravopis musela vysvetľovať...

som rada, že to všetko čo si doteraz napísala si uviedla na správnu mieru...ja sa tak môžem len ospravedlniť za to čo som napísala, ale len v tom duchu, že u teba vyprovokujem to, či sa nad sebou aj zamýšlaš či nie...a vidieť že ANO. to ma teší dvojnásobne. a to že máš iný názor na vec mi nevadí, a sme tu od toho aby sme skôr hovorili o tom, čo všetko k nevere patrí, ako ju riešiť ak je, čo robiť aby nebola a podobne.