Možno mam veľke šťastie,že moj priateľ ma veľký penis.Veľký je asi tak pri sexe 20 cm,to by mi ani nevadilo,ale je aj strašne hrubý a dosť ma to pri sexe boli.Mohli by ste mi poradit neaké polohy,pri ktorych by to nebolelo ??dakujem
Velky penis
mel6662: spali ste spolu dvakrat a uz vratis, ze ta to nebavi?Nepredbiehaj udalosti:) zaklad je sa s nim o tom porozpravat...samozrejme, ked je obdareny, tak musi ist na teba opatrne a nie ho do teba vrazat ako do kolaca. A zakladom je taktiez vlhkost-pouzivajte aj lubrikant...ked my zeny zvladneme vytlacit babatko, tak zvladneme aj hruby penis:)) chce to zrejme cvik...mozno cim viac budes s nim spavat, tak tym viac budes spoznavat, ktore polohy su oukej a mozno aj tvoja posva si zvykne, ze denne do nej "chodi nieco" hrube...drzim palce a nevzdavaj sa, i ked chapem, ze sa zrejme bojis bolesti.
podla mna to bude boliet stale a najhorsie je na tom ze ta to po case prestane bavit mislim sexovanie a potom ta opusti
aoj ... ja som nato podobne priatel má tiež 20cm a hrubý tiež dosť a pričom sme eče len začali tiež zo sexom ma to tiež bolí. Polohy sme skúšali všeliaké ae asi taká naj. pri ktorej to skoro vôbec nebolelo je ked ležíš na bruchu hlavu máš na hrubšj poduške aby si bola bruchom prehnutá dole a zadok vyšie a on natebe ako keby ste na sebe ležkali je to veľmi pohodlé a nebolí to tak (teda mna) neviem ako to pojde tebe :)) veľa šťastia