Na zaludi sa mi v poslednej dobe robia take cervene bodky ako otvorene ranky.Raz to mam a raz to zmizne.Po sexe to mavam ked to tak sledujem...a dnes po sprxe som mal cervene bodky po celom zaludi ako otvorene ranky to vyzera malicke...aj som mal cervenu uzdicku dost zozadu a mierne ma svrbi sem tam...prosiiim co to je poradte mi:(ddakujem..
otvorene ranky:(
Ja viem ze to nemusi byt pohlavna choroba...napriklad teraz nic nemam vobec...pekny zalud...ale ked snim nieco robim po sexe alebo ked ho podrazdim pri umyvani tak mi tie ranky sa ukazu
preco hned pohlavna choroba?
no hlavne sa tam teraz nehol
Jasne pojdem s tym len som chcel vediet ci tu niekto nema podobny problem...napriklad dnes tie bodky nemam vobec...ked sa akurat umyvam s mydlom tak ma stipe ako po holeni to asi tymi rankami.Ale bal som sa ci nemam pohlavnu chorobu:(
ci sa ti to paci, ci nie, tak k lekarovi s tym zajst musis. nakolko nie je normalne mat na ude bodky, ani ranky, ani neviem co este. ak je narusena sliznica, tak je to vstupna brana pre vniknutie infekcie. ak nechces mat este vacsi problem, tak s tym zajdi vcas k lekarovi
a ide oto ze ono to vynde len dakedy...po sexe napriklad...alebo pri kupani ked sa umyjem s mydlom tak to vynde ako keby...inac sa to zahoji a nemam to vobec...tak neviem no
tak ja som nikdy pohlanu chorobu nemal ani nic...a prvy krat mam taky problem tak sa nechcem hned trepat k lekarovi...samozrejme ked to bude nutne pojdem...len si chcem zistit nejake info ci tu niekto nema podobny problem ako ja...cital som ze cervene bodky mozu byt aj z potenia a tak...ale tak ja hypochonder hned rozmyslam nad vseliakimi pliagami:(
No priatelka sa nestazovala na nic...aj som sa pytal nic nevravela...ja som mal s tym problem asi pred pol rokom mam doma aj candibene ale tie ranky som nemal tie bodky cervene to az teraz:(
no asi to suvisi so sexom, ako hovoris. partnerka nemava mykozu?