Skúsenosť s Chorvátom

Príspevok v téme: Skúsenosť s Chorvátom
mercedes

Ahojte všetci...na dovolenke v Chorvátsku som sa zaplietla s jedným chalanom odtiaľ...sľúbila som mu, že naňho počkám...len mám príšerné obavy ...bojím sa, že je strašný kurevník...samozrejme, dávam si riadny odstup od neho, pretože sa bojím, že sa strašne sklamem...bojím sa, že ma bude podvádzať, klamať a na všetko prídem neskoro...nemáte niekto s niečím podobným skúsenosti? ďakujem za všetky rady...som už z tohozúfalá

katka...

Radia ti dobre. Drz si odstup. Cas ukaze ako to s tebou mysli. Davaj pozor, aby si do toho velmi nespadla. Aj ked sa to lahsie povie, ako praktizuje. Mojej kamaratke to vyslo s Grekom. Zoznamili sa, ked tam pracovala a o par mesiacov maju svadbu. Drzim palce.

jajka001_

no tak si drz odstup nadalej ved ak stoji za to, tak si na teba pocka, moze byt ten pravy a nemusi, to mas ako s kazdym inym.

mercedes

Ale on príde...fakt príde...už o týždeň, len teraz mi ide o to, či to mám brať vážne, alebo radšej do toho nevhupnúť a len si užívať príjemné chvíle...myslíte si, že vedia byť verní??? alebo v žiadnom prípade?

happi:-)

moja, ja by som musela cakat kazdy rok:-))
Vacsina tych chlapcov su tam nato, aby si uzili a aby sme si uzili aj my. Je to prijemne spestrenie dovolenky, ale nic viac od toho necakaj.