Plet a antikoncepcia

springlover

Antikoncepcia ma určite na pleť pozitívny vplyv. Ak sa ti zhoršila pleť určite to nie je z HAK. A obzvlasť nie po takom krtakom čase ako ju berieš. Je známe, že po niekoľkomesačnom užívaní dôjde k zlepšenie stavu pleti a menšiemu masteniu. Antikoncepcia vyrovná hormonálnu nerovnováhu a hormón gestagén priaznivo vplýva na pleť, pretože zníži produkciu mužských pohlavných hormónov.

RNG

Nuz kazdy HAK je umely zasah do prirodnycn procesov, co je samozrejme zdraviu skodlive. Ze to niekedy zlepsi plet je za roznu cenu pre ludi, niekedy je nasledok dokonca smrt,na stastie nie pricasto.
cases.fnlawfirm.com
Preto sa rozne firmy schovavaju casto s prakticky tymi istymi produktami, ale pod inymi menami na pomylenie zakaznika a proti sudnym procesom , podobne ako pri antidepresivach.

tannia

ja som brala najprv jeanin, z tej sa mi najprv strasne zhorsila plet a po troch mesiacoch nastal uplny obrat.. krasna plet - ale z tejto antik. som priberala, tak som presedlala na yadine - z tej som uz tak peknu plet ako z jeanin nemala, po vysadi antik. sa mi plet opat strasne zhorsila, teraz atnik. radsej neberiem vobec... urcite ti to na zaciatku a po vysadeni urobi neplechu v tele, kym si na to tvoj organizmus zvykne, potom by to uz malo byt ok

odpovedam

na plet je vela HAK. Zavisi od stupna akne. Na horsiu plet su Belara, Diane 35, Chloe alebo Jeanine, na lahsie formy akne Yadine, YAZ, Yasminelle alebo novinka Qlaira.

hvizda333

Ja by som sa chcela opýtat aká by bola antokoncepcia vhodná pre pleť s akné a ak by nebola či to môžem kombinovať aj s inými liekmi

odpovedam

tak ak ti zacne robit antikoncepcia zle, treba to riesit. Nemusis hned brat volno, staci, ze zavolas svojmu lekarovi a on ti poradi, pripadne ci treba hak vysadit alebo nie.

nnnnn

ahojte, vie mi niekto poradiť, beriem antikoncepciu Chloe už asi 1,5 roka- do teraz mi nič nebolo až asi pred dvoma týždňami mi začalo byť zle a m ám kyselinu, a celý deň je mi zle, zhoršila sa mi pleť( mám samé hnisavé vyrážky) pred tým som mala čistú pleť. K lekárovi sa neviem dostať, nakoľko som nastúpila do novej roboty a nechcem si hneď brať voľno

odpovedam

Vydrzala som brat hak dva tyzdne a bolo mi nich strasne zle, musela som vysadit. Ale strasne som sa vyhadzala, taketo vyrazky som v zivote nemala. No zaroven sa ucim na statnice, cize mozno to bolo len stresom. Moja hak vsak mala ako vedlajsi ucinok akne, cize pokojne moze hak aj negativne vplyvat na plet. Ak mas yadine, tak plet by sa ti mala vyhladit :-). No vysledok vidno az po niekolkych mesiacoch, hned urcite nie.