ahoj prosím poradte mi moja babka utrpela zlomeninu stehenného klbu operovali ju dali jej tam kliniec ale ona sa stále stažuje na bolest celej nohy a hlavne čo si uderila -kolena, chceli sme to masírovat potom zabalit obvezom .lekár povedal že sa to nemá natierat veralom tak používame chladivé ,hrejivé masti ,bylinnú alpu, ale všetky škodia potom si to musí poumývatlebo to začne štípat preto neviem ako dalej s čím jej to mám mastit.lekar povedal že sa to pekne hojí ale sú to už 4- mesicea ona nemože na nohy riadne stúpat .prosím akú mastičku by ste mi odporučili dakujem./ natierame celú nohu /
Zlomenina stehenneho klbu
ahoj dakujem za rady ale mi sme z Trnavia to je daleko
ak ju lekarka vypise na neurologiu, moze dostat lieky LYRICA, velmi dobre na bolest...alebo skus pohladat abulanciu bolesti, tam jej poradia ako na bolest,,...v KE taka je.....
candy7: ked kliknes bio na meno, tak sa ti zobrazi jej mail :-)
ahoj bio neviem aký máš e-meil
Starsim ludom sa to velmi tazko hoji.Moj dedko mal nieco podobne,zlomil si nohu,dali mu klince aj sadru,zacalo mu to hnisat,stoho zostal v bezvedomi,museli mu to vsetko vycistit a pol roka bol v nemocnici.Po navrate domov mal stale problemi,jeden pan mi poslal nejake bilynky,dedkovy to dost pomohlo.Vyskusaj -odkaz odstránený- mozno ti bude vediet poradit,popripade nieco poslat.