Občas sa mi v noci stane, akokeby moje telo niekto ovladal, cela som stuhnuta a nemôžem sa pohnúť, niečo mi v tom brani a citim zimomriavky po tele. Vždy sa na to zobudim a aj keď sa chcem pohnúť, nejde to a ešte k tomu akokeby sa mi ťažko dýchalo. Akoby mi niekto sedel na hrudniku. Aj vam sa to stava? Je to divne, ale mam to posledne 4 roky aspon 4x do roka odkedy mi zomreli obidve babky, veríte že to môže mať nejaku nevysvetlitelnu suvislosť?
Vliezol mi do tela duch?
preco? je 21 storocie a niektori ludia si myslia ze ked si daju pod matrac priborove noze a pod vankus svaty obrazok alebo bahniatka tak to zazenie duchov...
ROBAK - preco??? hm?
no to hadam nemyslite vazne...???
0vecka
ved je to len hypoteza, tak klud :) nikto nepovedal, ze su to 100%duchovia... mozu a nemusia byt. Je na osobe, ako si to sama vysvetli... :) ale odcudzovanie za to, ze je niekto presvedceny, ze to boli duchovia, je nemiestne.
ja mavam obcas take stavy ktore by sa dali tomuto pripisat pri troske fantazie ale ja niesom stredoveky sedlak aby som to vysvetloval duchmi boze... ako krpec som sa dost bal teraz sa len snazim cim skor zaspat aj ked mam niekedy chut vybehnut a byt na svetle alebo s niekym nie sam ale preco preboha duchovia???
ovecka :
neprajem ti to prežívat...
laura :
tiež som tomu neverila...prezliekala som postelné pradlo a zabudla som to tam dat.bolo to znova to isté...
2noci to trvalo,potom som tie nože-príborové,staré od babky...dala znova a mám ich tam dodnes a nevyberám
pls napiste svoje adresy nex si po vas pridu ...
podla toho co slecna napisala tak moze ist o nejake zdravotne problemy alebo psychologicku odozvu na tie umrtia a teraz moze ist o to ze naozaj veri ze sa tam premavaju duchovia :)
Ja som zas pocul , ze ked spite na chrbte tak na Vas sadne duch , ktory sa vola tusim nejak Mora alebo ako , neviete dychat a pod. Stalo sa to uz viacerym mojim znamim , mne nastastie nie , spim na bruchu :D . Ale ako berte z rezervou , mozno je to vymysel mojej sestry .
nie, nemam chut sa chytat za slovicka s niekym, kto nema co dodat k teme, ktora bola uvedena.
prajem pekny den:))