Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Condrosulf

ojka

tnsa, mne sa nič podobného nestalo ale v tvojom prípade môže isť i o prejav choroby,aj o vedľajší účinok.... každopádne nebolo by od veci to spomenuť lekarovi a pred každým použitím lieku čítať i príbalové letáčiky (:

michajela

ahoj, chcem sa spýtať ľudí, ktorí užívali condrosulf,ja ho užívam už takmer mesiac, žalúdok ma nebolí, len mi začali opúchať všetky drobné kĺby rúk aj nôh, môže to byť z neho, alebo sa prejavuje iné ochorenie, ďakujem

RNG

Chondroitin je jeden z mnoho mukosacharidov, ktore su potrebne na budovanie vaziv, sliach puzdier a klbovych materialov vseobecne.
Glukosamin je lepsie absorbovatelny,najma vo forme HCl, nie sulfatu.
Zmes mukosacharidov sa nachadza v zelatinach, glikoch a podobne, treba vsak na ne zobrat extra enzymi, inac ich nevieme poriadne vstrebat a rozlozit na zakladne "tehlicky" na regeneraciu a budovanie nasich klbov.
Jedna zo zakladnych latok, ktora sa tu nespominala je klbove mazivo, na ktore treba najma hyaluronicku kyselinu a nezmydelnatelne oleje, ako napr avokadovy. 2 avokada tyzdenne zabezpecia dobre mazanie klbov, ktore sa samozrejme potom menej vydieraju a potom netreba tolko latok na ich regeneraciu.

Terry35

Ahojte, patrím taktiež do skupiny ľudí čo trpia na kolenné kĺby, navštívila som jednu športovú kliniku v BA predpísali mi po vyšetreniach MR Condrosulf, môžem z vlastnej skúsenosti povedať, že mne zabral užívala som ho 3 mesiace teraz mám pauzu a už cítim kolená pri cvičení - skúsim ešte jednu dávku 3 mesiace a uvidíme ako ďalej...

candy7

ahoj jasom užívala aj kontrosulf aj piascedine a nič po kontrosulfe aspon zo začiatku mi bolo lepšie ale neskorej už nezaberal ten druhý vobec nezabral teraz som začala užívat bylinné extrakty a tie mi zatial pomáhajú.ked chceš ničo o nich vediet napíš mi na e-meil narnija@post.sk

ojka

strata
ja som tiež prednedavnom začala užívať tieto kapsule PIASCLEDINE,ale tak vysledok asi nepríde zo dna na den, tak čakám(: treba byť trpezlivý

strata

no tak dnes som si bola už po druhu a stale akože nič moc, dnes mi predpísali ešte dalšie lieky : PIASCLEDINE.
Pomahaju/pomohli tieto spomínané "lieky" vobec niekomu? lebo mne sa zda, že je to so mnou stale horšie a horšie. :-(

softika

mne pichali tiež sinovial, mala som predpísaných 6 injekcii, nezabralo. A bolesti pretrvavali samozrejme dalej