Ahojte, máte prosím vas skusenosti s tymto liekom. Condrosulf? Ako dlho ho užívate? A prečo? Zabral vam? Lebo ja ho užívam už skoro mesiac, a myslel som si, že sa niečo ako tak zlepší a NIČ!Tak ako ste na tom? Ďakujem
Condrosulf
tnsa, mne sa nič podobného nestalo ale v tvojom prípade môže isť i o prejav choroby,aj o vedľajší účinok.... každopádne nebolo by od veci to spomenuť lekarovi a pred každým použitím lieku čítať i príbalové letáčiky (:
CONDROSULF moze zadrziavat vodu v tele,opuchy mozes mat,citaj pribalovy letacik
Z Condrosulfu to isto nie, ide o prejav ochorenia.
ahoj, chcem sa spýtať ľudí, ktorí užívali condrosulf,ja ho užívam už takmer mesiac, žalúdok ma nebolí, len mi začali opúchať všetky drobné kĺby rúk aj nôh, môže to byť z neho, alebo sa prejavuje iné ochorenie, ďakujem
Chondroitin je jeden z mnoho mukosacharidov, ktore su potrebne na budovanie vaziv, sliach puzdier a klbovych materialov vseobecne.
Glukosamin je lepsie absorbovatelny,najma vo forme HCl, nie sulfatu.
Zmes mukosacharidov sa nachadza v zelatinach, glikoch a podobne, treba vsak na ne zobrat extra enzymi, inac ich nevieme poriadne vstrebat a rozlozit na zakladne "tehlicky" na regeneraciu a budovanie nasich klbov.
Jedna zo zakladnych latok, ktora sa tu nespominala je klbove mazivo, na ktore treba najma hyaluronicku kyselinu a nezmydelnatelne oleje, ako napr avokadovy. 2 avokada tyzdenne zabezpecia dobre mazanie klbov, ktore sa samozrejme potom menej vydieraju a potom netreba tolko latok na ich regeneraciu.
Ahojte, patrím taktiež do skupiny ľudí čo trpia na kolenné kĺby, navštívila som jednu športovú kliniku v BA predpísali mi po vyšetreniach MR Condrosulf, môžem z vlastnej skúsenosti povedať, že mne zabral užívala som ho 3 mesiace teraz mám pauzu a už cítim kolená pri cvičení - skúsim ešte jednu dávku 3 mesiace a uvidíme ako ďalej...
ahoj jasom užívala aj kontrosulf aj piascedine a nič po kontrosulfe aspon zo začiatku mi bolo lepšie ale neskorej už nezaberal ten druhý vobec nezabral teraz som začala užívat bylinné extrakty a tie mi zatial pomáhajú.ked chceš ničo o nich vediet napíš mi na e-meil narnija@post.sk
strata
ja som tiež prednedavnom začala užívať tieto kapsule PIASCLEDINE,ale tak vysledok asi nepríde zo dna na den, tak čakám(: treba byť trpezlivý
no tak dnes som si bola už po druhu a stale akože nič moc, dnes mi predpísali ešte dalšie lieky : PIASCLEDINE.
Pomahaju/pomohli tieto spomínané "lieky" vobec niekomu? lebo mne sa zda, že je to so mnou stale horšie a horšie. :-(
mne pichali tiež sinovial, mala som predpísaných 6 injekcii, nezabralo. A bolesti pretrvavali samozrejme dalej