Mám 15 rokov, a vôbec mi nenarástli trojky..Mám len jednotky,dvojky potom mam medzeru a nasleduju stvorky...
Chcel by som si dat vytrhnut dvojky,tak by som mal len predne jednotky...
Chcem sa teda spýtať,koľko by asi približne stáli 4 umelé zuby(2xdvojky,2xtrojky)...
Nie porcelánové ale nie živicové,niečo medzi tým,aby to vyzeralo aspoň trochu prirodzene...
Ďakujem
Cena umelých zubov
mna stal zub tak 1500-2000eur u sukromneho, plus bolestne.. takze neviem, velmi to zalezi od zubara.. ale maj aj lancejsi..
Mam 19r. a chyba mi trojka zub lebo mliecny mi nikdy ani nevyrastol a mam ho stale v dasne... bola by som rada keby niketo kompetentny myslim tym nejaky zubar ma oboznamil kolko ma bude stat zub, vysekanie atd... a ako to vlastne asi bude prebiehat dakujem vopred za rozumnu a inteligentnu odpoved
monkDobry den chcem sa spytat kolko stoja nove zuby ak si ich dam vytrhnut komplet vrtane.dakujem vam
Ahojte,sledujem tu dyskusie a neda mi nepripojit SA. v 3 MESIACI 2013 som sa rozhodol pre implantati. Takze nalejme si cisteho vina..... Neratajte s 500 eur na jeden zub ( ak nevsadite na kvalitu) to nieje len ze objednate sa,pridete osadia implantat a odidete.. Je to beh na dlhu trat. U nma to bolo nasledovne. vstupna prehliadka, extrakcie 9 korenov plus niaka ta korenova vypln,toto vsetko som absolvoval v celkovej anesteze, prva hod 160 eur a kazda dalsia zacata 100 eur. po extrakci je odporucana doba hojenia 4 mesiace. pocas tychto mesiacov som obsolvoval opravu kazou a dentalnu hygienu co je nevyhnutne pred implantatmi.Teraz po zahojeni ma caka konkretne zajtra :) osadenie implantatov,taktiez v celkovej anesteze. Po osadeni je doba hojenia 3 mesiace a nasledne mi osadia keramicke korunky. V pripade ze stomatolog zhodnoti ze mozte zatazit implantat okamzite ,da vam po zahojeni dasna docasne korunky,jedna cca 50 eur.ktore vam po niakej dobe odstrania a osadia trvale. Takze zosumarizujme si to, 9 zubov, 7 mesiacou k usmevu ala hollywood a cena 11 000 eur. to je cena za moj usmev. Ja som si vyhladal spickovu kliniku v piestanoch dental studio 2001. Su drahy ale ta kvalita prace,bezbolestne osetrenia a chapavy ludsky pristup k pacientovi to vsetko stoji za to. Kazdopadne vsetko zalezi od financnej situacie pacienta,zhodnotenia najdostupnejsieho riesenia stomatologom a aj sanka ma co to do toho povedat.
Dr. Sibert je drahý a sú sťažnosti.V čakárni som počuála, že zuby nesedia, tlačia.... Mne osobne zobral 30 za to, že mi pozrel do úst...
Chcela by som sa opitat,kolko by ma stalo vytrhnutie hornych 10 zubov s mostikom a dolnych 7 zubov plus snimatelna proteza s keramickymi zubami, horna i dolna.A za kolko dni sa to da vsetko urobit.Prosim o pribliznu cenu celeho zakroku.Dakujem
veľmi dobrý a veľmi drahý.
slnecnica485 Ahoj, nepodliehaj reklame, v Maďarsku to môže byť rovnako drahé ako u nás,
forint je voči euru vždy lacnejší....ale v poslednje dobe sa objavili "náhodou" v novinách a TV reportáže o ma´darských zubároch a frontách slovenských áut pred klinikami... obehni 2-3 konzultácie, väčšinou sú zdarma...a rozhodni sa... nielen podľa kalkulácie... ja som bol pred mesiacom u dr.Hristovskeho v BA a...dosť som sa bal, aj luxusnej kliniky, aj obrazovky pred sebou... ale dnes anoi neviem že mám implantát...