ahojte ludia, neviete si predstavit ake mam stresy. mozno preto ze som este mlady zasran..ale..hm ale mal som s priatelkou sex-mala vtedy ovulaciu, bolo to prvy krat. pouzili sme kondom aj spermicid vhodny s kombinaciou s kondomom. bolo to pred tyzdnom asi.. uz 4 dni jej zevraj meskaju kramy:(( vravela ze posledne 3 mesiace to mala uz pravidelne,ma 17r. nejak mi to ale casovo nesedi. nie je ovulacia nahodov v strede alebo tak nejak? poradte skuseni prosim. mam dost strach aby som nebol ocko:((dakujem
najvacsie stresy na svete
dakujem pekne.. som kludnejsi. vravela ze ju uz aj boli brucho takze snad sa to blizi. este raz dik
tak toho by som sa fakt neobavala, vzhladom k tomu, ze ma 17nast a zacala pohlavne zit, to je uplne normalne a tym by som sa nestresovala ale ako napisal (a) new obetujem peniaze na test a mas po strese :)
V 17-tich ešte nemusí byť menštruacia taka pravidelna a ak zaroveň začala aj pohlavne žiť, môže to byť zmenou psychiky. Avšak pre pokoj, obetujte stovku na tehotenský test, upokojite sa a určite menzes dostane.
ak ste pouzili kondom, ktory sa vam nepretrhol, tak POCHYBUJEM ze je dievca v tom. No a co, ja mam vyse dvadsat a nemam menzes presne nacas. Ved ma holka iba 17, je to normalne ze jej meskaju. A este jedna vec - ak bola aj ona panna, tak je to uplne normalne ze meskaju. Pri strate panestva organizmus zazije taky mensi sok. A mozno by sa nemala tak stresovat, aj tym sa menstruacia oddaluje. A štyri dni predsa nie su ziadna pohroma človeče.