uzivam antikoncepciu uz treti mesiac,zo zaciatku neboli problemi,ale v poslednom case ma bolievaju prsia pocas uzivania...citala som,ze to patri medzi nepriaznive ucinky...mate s tymto skusenosti??myslite,ze za tym moze byt nieo viac??prosim poradte...
antikoncepcia
jaja som uzivala 3 mes. belaru a vsetko bolo v pohode len po3 mesiaci zacali problémy,tak som neváhala a zmenila na yadine. uzivam uz skoro rok a ziadne problémy,asi mi viac sadla :)
A o kolko sa ti zvacsili?
No mne sa za prvy mesiac skoro o jedno cislo.. citala som ze to sa postupne moze upravit a mozno zmensit (dufam ze ano) :) uvidime :))
ja nejak nesportujem,ale vadi mi to aj tak,sice nie tak,ze by som sla na zmensenie,ale sem tam mi zavadyaju...:)moj priatel je tiez rad..:)len sranda je,ze o kolko sa mi zvacsili...
no moj priatel sa zvacsenym prsiam tesi :)) no ja ani nie, pri sportovani mi to dost vadi..
ja beriem belaru vyse trox mesiacov a vidim,ze nie som sama co sa mi zvacsili..takze mame asi ten isty problem.
a aku znacku antikoncepcie beries? mna tiez trochu bolievajú prsia a aj sa mi zvacsili.. uzivam Chloe asi mesiac..
dakujem za reakciu misel711....tak myslis,ze by som mala aj ja ist a skusit nieco ine??boljim sa,ze to moje telo nebude dobre zansat a nemam naladu behat stale na gyndu hore dole a skusat nove...tato znacka co beriem nerobi problem az na tie prsia..
je to uuplne normalne... mna boleli prsia cely polrok... ked som si nemohla lahnut na brucho, nastvala som sa a gynekolog mi zmenil antikoncepciu na nizkohormonalnu a odvtedy ziadny problem nebol..