Výtok semena

Príspevok v téme: Výtok semena
Tony1987

Mám 22 rokov a odmietam masturbáciu ani ju nepraktizujem a nežijem aktívny sexuálny život. Je asi normálne, že občas mávam polúciu. No je to normálne keď ju mávam raz za mesiac a niekedy dokonca raz za pol roka? NIekde som čítal, že polúcia býva aspoň raz za dva týždne. Je to v tomto mojom prípade normálne? Občas sa mi stáva, že semeno mi vytečie po močení, bez toho aby som masturboval. Je to normálne?

Valentin

Zdravý prikladný sexualný kresťanský prirodzený život dané Bohom je " Výtok semena " je Celibat čistoty.

lukasd

Zdravim, mam problem, mam 13 a vtaka mam 15 a sirokeho tak 3,8. Problem je v tom ze ked masturbujem, samozrejme mi vychadza po kvapockach na zaciatku vytok, priesvitny. Po chvili citim ze sa blizi vyvrcholenie, no mam z toho zlu pocit urcite by to bolo potom skvelw keby som sa vystrikal:-) , no ked som mal asi 10 rokov, tak som si ho nechtiac vyhonil ze som striekal, a nedalo sa mi dychat a mal som sucho v ustach zatmevalo sa mi pred ocami... Pomozne boli to, nedostanem s toho infarkt????

A potom ten sval to strieka sam, nemozem to kontrolovat....

0vecka

2 hmmmm v pripade ze rok nebudes potrebovat chodit tak ostanes sediet na riti a riskovat ze sa uz na nohy nepostavis?

hmmmm

Trošku vám všetkým nerozumiem. Tiež nemasturbujem. A jednoducho, nevidím dôvod, prečo by som masturbovať mal, keď to aj tak viac ako raz za mesiac vytečie v noci samo, a má pocit, že mi to tam funguje celkom dobre, prirodzene. Skôr sa mi zdá neprirodzené, keby som tomu dopomáhal.