Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Výtok semena

Príspevok v téme: Výtok semena
Tony1987

Mám 22 rokov a odmietam masturbáciu ani ju nepraktizujem a nežijem aktívny sexuálny život. Je asi normálne, že občas mávam polúciu. No je to normálne keď ju mávam raz za mesiac a niekedy dokonca raz za pol roka? NIekde som čítal, že polúcia býva aspoň raz za dva týždne. Je to v tomto mojom prípade normálne? Občas sa mi stáva, že semeno mi vytečie po močení, bez toho aby som masturboval. Je to normálne?

lukasd

Zdravim, mam problem, mam 13 a vtaka mam 15 a sirokeho tak 3,8. Problem je v tom ze ked masturbujem, samozrejme mi vychadza po kvapockach na zaciatku vytok, priesvitny. Po chvili citim ze sa blizi vyvrcholenie, no mam z toho zlu pocit urcite by to bolo potom skvelw keby som sa vystrikal:-) , no ked som mal asi 10 rokov, tak som si ho nechtiac vyhonil ze som striekal, a nedalo sa mi dychat a mal som sucho v ustach zatmevalo sa mi pred ocami... Pomozne boli to, nedostanem s toho infarkt????

A potom ten sval to strieka sam, nemozem to kontrolovat....

0vecka

2 hmmmm v pripade ze rok nebudes potrebovat chodit tak ostanes sediet na riti a riskovat ze sa uz na nohy nepostavis?

hmmmm

Trošku vám všetkým nerozumiem. Tiež nemasturbujem. A jednoducho, nevidím dôvod, prečo by som masturbovať mal, keď to aj tak viac ako raz za mesiac vytečie v noci samo, a má pocit, že mi to tam funguje celkom dobre, prirodzene. Skôr sa mi zdá neprirodzené, keby som tomu dopomáhal.

mickaaa

chlapce ty si nejaky divny nie ?:))caste masturbovane vplyva ajna kvalitu spermii.cim castejsie tym su kvalitnejsie mal by si otom pouvazovat ked raz chces mat deti :) caago