Prosim vas, akym cvičenim si vypracujem pekne velke prsia a kocky na bruchu? dik
Ako mať kocky na bruchu?
Ahojte prosim vas kdo mi poradi mam 120kg vyska 190cm.Posilujem uz dost dlho ale na brucho som necvicil a preto tam mam dost vela tuku.ked sedim tak mi uz trochu aj visi brucho moze mi niekto poradit ci to niekedi zhodim ked budem robit brusaky kazdy den a za aky dlhy cas to zhodim.dik za odpoved
Súhlasím s PAXom.
Ja som robil každé ráno 10 a Každý večer pred kupaním tiež 10 a za necelé 2 týždne som mal nejaké tie kocky.
A tiež tie sprostosti že 500 Klikov denne a take debiliny NEFUNGUJU mám to oskúšane na vlastnej kože.
nie je to otom či len to brucho cvičite ale aj to stravovani čo stoho ked urobis 1000 brusaky zaden ked jes iba vyprazane jedla nikdy ti ich vidno nebude musite i stravu vymenit behavat spalovat vzdy tuky :)
Prosím vás poraďte nejaké cviky aby mi boli vidieť kocky Robil som brušáky ale to nezaberalo tak som si pozrel pár stránok a našiel som cviky na účinné spevnenie brušného svalstva Cvičím dalej a snažím sa dosiahnuť kocky poradte cvyky hocičo aby som mal výrazné kocky. Mimochodom mám 14 rokov a 62kg hrám futbal týždene cvičím tak 3 4 krát.
KOCKY NA BRUCHU :) ja ties makam ako blazon niekedy aj tisic brusakov denne samozrejme nie naraz aj so zatazou ...mam kocky ale len ked nadskakujem.... takze mam sadlo este neni ich vidiet v pokoji. tak som zacal behavat nech to vysekam...hadam to pomoze a jem maso ryby zeleninu.to by malo pomoct.a so zatazou na brucho jedine.no ale aj tak pochybujem ci to zvladnem.ked stale zerem sladkosti ktore ma zaleju
ako na kocky??? jednucho nakresli si ich
cviky na velke prsia ??? to ma zaujalo ... poradite ?
Vela ludi hovori ze ked spravite denne 1500 brusakov tak budete mat tehlicky na bruchu do mesiaca a podobne keci.
Ako sa vsak posiluju ostatne svaly ?
No predsa cinkami.
Odporucam zajst do posilnovne.Lahnut si na sikmu lavicku dole hlavou.Zobrat si 10kg kotuc alebo cinku a tak posilovat brucho.
Ak je vam 10 kg malo pridajte si.Ak vela uberte si.
Kazdy musi nejak zacat.
Existuje este mnoho cvikov(google)
P.S.Nieje to ziadna rada ako vypracovat brucho za 2 tyzdne vsetko potrebuje cas,kvalitnu stravu,odpocinok.
Ohladom prs by som odporucil bench-press(tlaky na rovnej lavici)
prosím vás teras vážne tak čo mám robiť aby som dosiahol tie kocky na bruchu lebo nechápem vás tu jeden cez druhého tu pišete :D ......a aj prsia trochu .... a nevadí že fajčím ? ...odpište prosím :)