prosim vas neviete mi poradit kde robia toto vysetrenie najblizsie v okoli Považskej Bystrice alebo aj ine blizke mesto kde je to mozne ?
Trichologia?
Pred rokom a pol som začal mať problémy s padaním vlasov, navštívil som svojho doktora on ma poslal kožnému a ten ma odkázal na dermatologickú kliniku v Martine "Trichologická ambilancia" tak som sa objednal...
25. SEPTEMBRA 2015 som sa objednal na vyšetrenie v Martine
Objednali ma na 05. Februára 2016 takže po piatich mesiacoch som sa konečne dostal do Martina, tam som bol asi 10 min prehrabla vlasy v ambulancii pripomínajúcej skôr detskú šatňu v škôlke dala mi papier aby mi môj obvodný spravil také a také vyšetrenia a objednala ma na začiatok Septembra 2016 čiže zase 8 mesiacov čakania, fajn...
Sial som teda obvodnému a ten začal riediť o čo si zažiadala asi štýlom toto ja ani nemôžem dať spraviť, toto tiež, toto tiež, tiež, tiež, toto mala urobiť ona...
"Preboha čo za doktorku vás s týmto ku mne poslalo?!"
Z toho čo zostalo mi dal spraviť nejaké rozbori a tak som si veselo čakal až pokým niekedy v auguste mám pocit prišiel telefonát že jej a teraz by som klamal presne si nepamätám "Zrušili mi ambulanciu alebo licenciu (také niečo) a nabehne až koncom septembra najbližší termín je 4.11.2016" tam som sa už musel opýtať sám seba že ako čo do p*či? hovorím "To ako čo budem mať za dalšie 3 mesiace na tej hlave, ako už mi opadla polovica vlasov a mám čakať? No ale viete ked bla bla, nemôžete ma nejak objednať skôr a to sa nedá a také hentaké oj*by dobre tak v novembri...
A teraz 31. pojebaného oktobra mi príde vianočne prianičko kde sa píše že tá "odborníčka" čo si robila akreditáciu pravdepodobne cez internet 4.11 neordinuje a že si mám zavolať najskôr
2. DECEMBRA aby mi zase strelila že mám prísť asi v auguste lebo jej zhoreli buchty, JE TOTO KURVA NORMALNE? som mladý chalan a na hlave už mám nasrané z ničoho nič mám z hustých vlasov kefu na topánky a nemám to mať po kom takže boh vie čo mi môže byť ale ona má čas... Takže tí čo máte obdobný problém radšej si už dopredu skočte pozrieť nejaké krásne tupé aj ja asi napíšem Ježiškovi pretože ak sa objednáte do Martina tak nebudete mať problém len s vlasmi ale aj s vredmi...
Dobrý deň,
Chcela by som sa spýtať, či má niekto skúsenosti s trichologickým vyšetrením v Martine, koľko to približne stoji?
Za odpoveď veľmi pekne ďakujem. :-)
zdarvym, aj ja by som mal zaujem o cislo na trichologicke vysetrenie.. padaju mi vlasi.. som z toho nestastny.. poradte niekto pls.. byvam pri senci vdaka
vsevedka : to si nemusela tam ist ale dakujem moc no bola som u kozneho a povedal ze aj on to robi ale ze tam aj tak nic nezisti len ci mi budu padat nasledujuce 3 mesiace a to viem aj sama takze uz tam ist nepotrebujem
tak bola som ti pozrieť trichologickú amb. vo fakultnej v MT a majú tam dovolenku, júl a august
:) nech mamina skúsi zavolať 043/422 24 89 to je t.č. na dermatovenerologickú kliniku a tam jej iste povedia číslo na vlasovú poradňu. Ozvi sa, čo ste vybavili, ak nie, ja ti zistím budúci týždeň, či trichologická ambulancia funguje a ako sa tam objednáva.
nemate niekto cislo na TRICHOLOGIU v BA?.. thx
no mamina volala do toho Martina a zevraj jej to stale hovorilo ze cislo nenajdene alebo cosi take tak mozno uz maju zmenene cislo :(
Aktuálne čakacie doby v MT nepoznám, typujem minimálne mesiac, záležím to samozrejme od množstva objednaných pacientov. Prvý krát s tebou podrobne preberú tvoj konkrétny problém a s najväčšou pravdepodobnosťou odporučia doplňujúce vyšetrenia a krvné odbery, či dohodnú termín trichogramu a predpíšu lieky, či doporučia výživové doplnky. Žiadny zázračný šampón za 20 euro, či len zväčšený vlas pod mikroskopom, je to seriózna klinika, kde sa trichológii venujú dlhé roky na medicínskom, nie kozmetickom podklade.
Smajlik, pocuj tie kliniky su z vedsej casti uz zrusene.. Urcite si to nasiel na www.ivj.sk
Ja som z TT a isiel som tam osobne bez telefonovania.. Ked som tam prisiel tak som sa spital a predavacka sa pousmiala a hovori ze to je uz cez 5rokou zrusene.. a ze aj v inych mestach to rusili..
Takze asi budem musiet do BA, co sa mi nechceeee, ale sak couz..
Inak ak mate niekto nejake cislo na kliniku v BA a je funkcne :D tak pisnite sem.. diiik